Balance your World

Noordweg 18, 2641AL Pijnacker
4,8
22 reviews
Noordweg 18, 2641AL Pijnacker
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,8
22 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Super relaxed en heerlijk genoten van de massage!
Toon reactie salon...
Een hele bijzondere ervaring, de Bars. Ik merkte veel aan mijn lichaam tijdens het ondergaan van de massage. Daarna ook best een beetje groggy, dus het heeft zeker wat gedaan. Wat vooral voor mij een positief punt was, was dat ik eigenlijk gelijk erna dacht ‘dit ga ik nog een keer doen’ terwijl ik meestal best een beetje terughoudend ben en vaak eerst de kat uit de boom kijk. Heb mij ook geen moment ongemakkelijk gevoeld. Een aanrader!
Toon reactie salon...
Het was zeer ontspannend en zeker voor herhaling vatbaar.
Toon reactie salon...
Lineke nam uitgebreid de tijd voor me en ik voelde me zeer welkom. Mijn verhalen en heftige energie mochten er helemaal zijn en werden ontvangen zonder oordeel. De bars behandeling was bijzonder helend en ontspannend. Na afloop was ik erg moe, maar nu, twee dagen later, is mijn energie en levenslust groter dan die in lange tijd geweest is. Ik heb weer zin om dingen te ondernemen.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lineke
4.9
14 reviews

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Over

Balance your World
Noordweg 18
2641AL Pijnacker

Bij Balance your World kun je terecht wanneer je op zoek bent naar meer balans in je leven. Wil je graag ontdekken hoe het is om vreugdevol in het leven te staan en met gemak helemaal jezelf te zijn? Vanuit een holistische visie helpt eigenaresse Lineke je krachtig en vitaal in het leven te staan middels individuele, lichaamsgerichte sessies. Ieder mens is uniek en daarom wordt de behandeling aangepast aan jouw behoeften. De essentie bij Balance your World is aanraking en je wordt dan ook op een liefdevolle en respectvolle manier behandeld zodat je je hoofd kan leegmaken en spanningen in je lichaam verdwijnen. Bijzonder is dat Lineke haar eigen massageolie mengt en deze speciaal afstemt op jouw situatie. De etherische oliën bestaan uit een mengsel van een basisolie en plantextracten en ondersteunen je persoonlijk welzijn.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:3015:00
WoWoensdag
11:0019:00
DoDonderdag
11:0019:00
VrVrijdag
11:0021:00
ZaZaterdag
10:3015:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt