Reviews

4,4
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hele fijne massage gehad van José. José is heel vriendelijk en rustig en luistert goed naar je wensen. Het was even wennen dat het bij haar thuis is, maar dat was verder geen enkel probleem: ze heeft een kamer er speciaal voor ingericht. Heerlijke olie gebruikt ze en ze gaat heel respectvol met je om.
Kievit
11 dagen geleden
Ik werd hartelijk ontvangen en heb een heerlijke massage gehad. Jose combineert verschillende methoden tijdens de massage en dat was heel prettig. De combinatie van massage, healing en cranio-sacraal was precies wat ik nodig had.
10 maanden geleden
Ze is vriendelijk, luistert naar je, en past zich aan aan je behoeften. Ik ben zeer tevreden!
Inge
10 maanden geleden
Fijne hotstone massage gehad
Anoniem
één jaar geleden
Anoniem
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Balans Massagepraktijk Utrecht
Populierstraat 19
3552RG Utrecht

Na allerlei beroepen te hebben uitgeoefend, heeft Jose er voor gekozen om van haar hobby haar beroep te maken. Gaandeweg is het een echte passie geworden. Ze vindt het heerlijk om mensen (aan) te raken en ze kennis te laten maken met de taal van het lichaam. Je kunt bij Balans Massagepraktijk Utrecht kiezen uit een breed aanbod aan massages. Ook werkt Jose met klankschalen. Haar specialisatie ligt bij hooggevoelige mensen, omdat die zich wonderbaarlijk snel vertrouwd voelen bij haar.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0013:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt