Balans Massagepraktijk Utrecht

4,3
15 reviews
Populierstraat 19, Utrecht, 3552RG
Vandaag open: 10:00 - 21:00

Alle behandelingen

Reviews

4,3
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Het was een beetje een teleurstelling. Ik had een hoofd-, nek- en schoudermassage van 30min geboekt (in de beschrijving staat dat de massage plaatsvindt op een massagetafel) maar heb een stoelmassage van 20 of hooguit 25min gekregen. Jammer dat ik nog voor het halfuur om was alweer buiten stond, en vooral dat ik niet de geboekte massage heb gekregen. Massage was verder op zich fijn, maar heeft voor mijn klachten niet veel gedaan. Er zijn geen knopen weg gemasseerd en alles voelt nog hetzelfde.
Toon reactie salon...
Heel fijn ontvangst, rustige atmosfeer, goede interactie en een fantastische massage.
Toon reactie salon...
De massage was precies wat ik nodig had. Door de liefdevolle aanraking en het zachte schudden kwam spanning en verdriet vrij, waarna ik me opener en meer ontspannen voelde.
De massage zelf was top. Heel aandachtig, en zeer ontspannend. Iets meer uitleg tussendoor was fijn geweest zeker omdat het voor mij de eerste keer klankschalensessie was. Detail: er werd gevraagd om een eigen handdoek mee te nemen. Is net wat gastvrijer als dat er gewoon is. Maar, en dat is het belangrijkste, ik liep zeer ontspannen naar buiten.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jose
4.4
8 reviews

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Over

Balans Massagepraktijk Utrecht
Populierstraat 19
3552RG Utrecht

Bij Balans Massagepraktijk Utrecht aan de Populierstraat ben je van harte welkom voor een heerlijk momentje voor jezelf. Na allerlei beroepen te hebben uitgeoefend, heeft Jose er voor gekozen om van haar hobby haar beroep te maken. Gaandeweg is het een echte passie geworden. Ze vindt het heerlijk om mensen (aan) te raken en ze kennis te laten maken met de taal van het lichaam. Je kunt bij Balans Massagepraktijk Utrecht kiezen uit een breed aanbod aan massages. Ook werkt Jose met klankschalen. Haar specialisatie ligt bij hooggevoelige mensen, omdat die zich wonderbaarlijk snel vertrouwd voelen bij haar.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt