Reviews

4,8
18 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Bo
2 maanden geleden
Donna is een heel prettig persoon die uiterst zorgvuldig te werk gaat. Ze wil echt topwerk afleveren. Ik heb veel ervaringen met harsen maar Donna is echt één van de beste.
Marieke
2 maanden geleden
Denise
2 maanden geleden
Erg tevreden over Bali beauty care, savonds laat een online afspraak gemaakt voor diezelfde dag en ook nog een bevestigingsmail gekregen. Ik wilde graag mijn wenkbrauwen laten epileren/verven + mijn wimpers. Donna neemt de tijd voor je, werkt secuur en netjes. en oh wat ben ik blij met het resultaat! Dankjewel!
Denise
2 maanden geleden
Mijn dochter heeft een aantal behandelingen gehad voor haar acne,deze hebben heel goed resultaat gehad. Samen met de produkten van Clarena blijft de huid er nu goed uitzien. Ze is erg fijn professioneel geholpen en behandeld!
Nicole Rulkens
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Toon meer reviews...

Over

Bali Beauty Care
Zandkrab 1
5658AH Eindhoven

Bali Beauty Care is een schoonheidssalon in Eindhoven en ze zijn gespecialiseerd in gelaatsbehandelingen. Je kunt kiezen tussen huidverbeterende behandelingen, verzorgende- of ontspannende behandelingen. Eigenaresse Donna is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft een passie opgebouwd voor huidproblemen en is gespecialiseerd in acne. De passie voor huidproblemen is ontstaan nadat zij vanuit Indonesië naar Nederland kwam en in ons klimaat last kreeg van huidproblemen. De salon is aangesloten bij ANBOS.

Maandag
09:0014:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0022:00
Zaterdag
09:0014:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt