Reviews

4,7
21 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Voor het eerst mijn wenkbrauwen laten epileren. Wat een verschil! Donna heeft mijn wenkbrauwen prachtig geëpileerd en het resultaat is heel natuurlijk en ziet er netjes uit.
Anoniem
één dag geleden
Again very nice treatment and relaxed atmosphere. My skin is visibly clean and improved. Highly recommended.
Lenka
17 dagen geleden
Ik heb zelf hele lichte wenkbrauwen. Dat zei Donna ook, dus ging ze m'n wenkbrauwen eerst verven. Dan zie je wat je epileert.. Ik wist niet dat mijn wenkbrauwen zo mooi konden worden! Ben heel blij met het resultaat!
Eva
één maand geleden
Bo
3 maanden geleden
Donna is een heel prettig persoon die uiterst zorgvuldig te werk gaat. Ze wil echt topwerk afleveren. Ik heb veel ervaringen met harsen maar Donna is echt één van de beste.
Marieke
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Bali Beauty Care
Zandkrab 1
5658AH Eindhoven

Bali Beauty Care is een schoonheidssalon in Eindhoven en ze zijn gespecialiseerd in gelaatsbehandelingen. Je kunt kiezen tussen huidverbeterende behandelingen, verzorgende- of ontspannende behandelingen. Eigenaresse Donna is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft een passie opgebouwd voor huidproblemen en is gespecialiseerd in acne. De passie voor huidproblemen is ontstaan nadat zij vanuit Indonesië naar Nederland kwam en in ons klimaat last kreeg van huidproblemen. De salon is aangesloten bij ANBOS.

Maandag
09:0014:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0022:00
Zaterdag
09:0014:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt