Reviews

4,6
12 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Bij Donna voel ik me zeer op mijn gemak! Zij past de behandeling aan op mijn huid, en terwijl ik heerlijk lig te ontspannen kletsen we wat. Ik verlaat haar salon na een behandeling altijd weer als herboren.
Marloes Maas
één maand geleden
Heel fijn ontvangen door Donna geeft duidelijk na het invullen van een vragenlijst aan welke behandelingen voor jouw huid nodig zijn. Ben zeer tevreden over deze eerste behandeling.
Ine Aarts
3 maanden geleden
Het was in 1 woord geweldig! Donna weet waar ze over praat. Dit is de eerste salon waar ik een goed gevoel krijg en er serieus naar mijn (probleem)huid gekeken wordt en hier ook naar gehandeld wordt. Heb al zin in de afspraak over 5 weekjes.
Jill Nas-Senders
8 maanden geleden
Ik had een lastminute reservering geplaatst en dat was geen probleem. Ze nam de tijd, zelfs iets langer dan gepland. Donna is in voor een gezellig praatje en dat maakt het extra plezierig. Ze bood tevens een gezonde snack aan. Ik wil zeker nog een keer bij haar terug komen.
Angelique Herbergs
10 maanden geleden
Judith Van den Berg
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Bali Beauty Care
Zandkrab 1
5658AH Eindhoven

Bali Beauty Care is een schoonheidssalon in Eindhoven en ze zijn gespecialiseerd in gelaatsbehandelingen. Je kunt kiezen tussen huidverbeterende behandelingen, verzorgende- of ontspannende behandelingen. Eigenaresse Donna is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft een passie opgebouwd voor huidproblemen en is gespecialiseerd in acne. De passie voor huidproblemen is ontstaan nadat zij vanuit Indonesië naar Nederland kwam en in ons klimaat last kreeg van huidproblemen. De salon is aangesloten bij ANBOS.

Maandag
09:0014:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0022:00
Zaterdag
09:0014:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt