Reviews

4,8
25 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een review van 5 uit 5 lijkt te mooi om waar te zijn, maar ik kan niets negatiefs vertellen. Ik kom sinds 3/4 jaar bij Donna en ben erg tevreden. Ze heeft mijn droge, gevoelige huid ontzettend goed doorvoed gekregen en een mooie gezonde glans gegeven. De fijne lijntjes in mijn gezicht zijn nagenoeg verdwenen en worden met iedere behandeling nog steeds minder. De behandelingen worden afgestemd op de behoefte van je huid op dat moment. Ieder bezoek is dus weer anders. Daarnaast heeft Donna een erg fijne persoonlijkheid, wat ook niet onbelangrijk is als je in de stoel ligt. Je merkt dat ze werkt vanuit liefde voor haar vak en oprecht blij is als de klant tevreden naar buiten loopt. Zeer zeker een aanrader dus!
Karin van der Pijl
één maand geleden
Super, komt zeker nog een keer terug.
Anne
één maand geleden
Goed en gezellig
Jacqueline
2 maanden geleden
Ik ben heel tevreden.
Luc
2 maanden geleden
Voor het eerst mijn wenkbrauwen laten epileren. Wat een verschil! Donna heeft mijn wenkbrauwen prachtig geëpileerd en het resultaat is heel natuurlijk en ziet er netjes uit.
Anoniem
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Bali Beauty Care
Zandkrab 1
5658AH Eindhoven

Bali Beauty Care is een schoonheidssalon in Eindhoven en ze zijn gespecialiseerd in gelaatsbehandelingen. Je kunt kiezen tussen huidverbeterende behandelingen, verzorgende- of ontspannende behandelingen. Eigenaresse Donna is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft een passie opgebouwd voor huidproblemen en is gespecialiseerd in acne. De passie voor huidproblemen is ontstaan nadat zij vanuit Indonesië naar Nederland kwam en in ons klimaat last kreeg van huidproblemen. De salon is aangesloten bij ANBOS.

Maandag
09:0014:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0022:00
Zaterdag
09:0014:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt