Reviews

5,0
49 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heb voor Sinterklaas een cadeaubon gekregen voor een massage bij Jeanien in Bayan centrum. Al duurde even voordat ik echt ben gegaan, ben ik vanaf de eerste keer heel enthusiast! Jeanien weet heel goed wat ze doet en geeft via haar massage nieuwe energie. De sfeer is ontzettend fijn en elke keer leer je meer over jezelf en je lichaam.
Maria Caicedo
17 dagen geleden
heerlijke massage . Aangepast aan mijn persoonlijke situatie.
Anoniem
20 dagen geleden
Ik ging er met een vol hoofd en stress in mijn lichaam heen, en gedurende de massage voelde ik alles langzaam van me af glijden. Ook nog even fijn en rustig kunnen praten met een heerlijk kopje thee.
Simone Ogier
21 dagen geleden
fijne ruimte, tijd genomen, geluisterd naar wat ik wilde. En vervolgens hele fijne massage met aandacht
john naborn
21 dagen geleden
Geweldige ervaring, uitstekende begeleiding en uitleg en heel professioneel! 100% aanrader
Hoessein Guman
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Banyan Centrum
Jan Vrijmanstraat 299
1087MN Amsterdam

Jeanien is gecertificeerd shiatsu en holistisch masseur en docent en werkt in haar praktijk vanuit de holistische visie. Zij is gefascineerd door de onlosmakende verbinding van lichaam en geest. Massage heeft een onmiskenbaar effect op de doorstroming in je lichaam en nodigt je uit te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft en te voelen hoe het nu is. Heb je behoefte aan aandacht voor jezelf, wil je klachten aan spieren en gewrichten aanpakken, voel je spanningen, heb je hoofdpijn, ben je ziek of zit je niet lekker in je vel. In Banyan Centrum stemt Jeanien de massages en behandelingen op jou af. Of je nu voor ontspanning, preventief, een klacht of nazorg komt, je lichaam vraagt om gevoeld en met aandacht aangeraakt te worden. Indien Amsterdam Oud-Zuid beter uitkomt kun je ook een afspraak maken bij deze vestiging: Banyan Centrum II - Oud Zuid.

Maandag
08:3018:00
Dinsdag
15:0021:00
Woensdag
08:3018:00
Donderdag
08:3021:00
Vrijdag
08:3018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt