Banyan Centrum

Jan Vrijmanstraat 299, Amsterdam, 1087MN

Banyan Centrum heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Sangdee

808 reviews
Emmy Andriessestraat 514, Amsterdam

Sense Health Massage

380 reviews
Hogeweijselaan 187, Weesp

Kietss Beauty & Health

25 reviews
Janusz Korczakstraat 4, Amsterdam

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
378 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Jeanien heeft een waar talent om rust en ontspanning te creeeren en precies de juiste aanraking te geven waar het nodig lijkt te zijn. Na een behandeling bij Jeanien voel ik me als herboren!
Hele fijne massage en Jeanien is heel sympathiek
Het begon al bij binnenkomst.. Met een warm welkom wordt je ontvangen. Jeanien is puur, echt.. en heeft ongelofelijk veel liefde voor haar vak. Dat voel je en dat zie je en daardoor voel je je snel al op je gemak en heerlijk ontspannen, alsof je haar al jaren kent. Ben na de energetische massage als herboren.. Jeanien, heel veel dank voor de ontzettend fijne massage en deze mooie ervaring 🙏
Echt een fantastische massage gekregen van Jeanine. Heeft mij enorm in mij proces geholpen!
Toon meer reviews...

Over

Banyan Centrum
Jan Vrijmanstraat 299
1087MN Amsterdam

Welkom bij Banyan Centrum in IJburg! Jeanien is een gecertificeerd Shiatsu en Holistisch masseur, docent en intuïtief levenscoach. De behandelingen staan in het teken van de Holistische visie. Haar vak is haar passie, Jeanien is gefascineerd door de onlosmakende verbinding van lichaam en geest. Massage heeft een onmiskenbaar effect op de doorstroming in je lichaam en nodigt je uit te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft en te voelen hoe het nu is. Heb je behoefte aan aandacht voor jezelf, wil je klachten aan spieren en gewrichten aanpakken, voel je spanningen, heb je hoofdpijn, ben je ziek of zit je niet lekker in je vel? Jeanien stemt de massages en behandelingen op jou af; of je nu voor ontspanning, preventief, hulp bij een klacht of voor nazorg komt.

MaMaandag
08:0018:30
DiDinsdag
08:0019:30
WoWoensdag
08:0018:30
DoDonderdag
08:0019:30
VrVrijdag
08:0018:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten