Reviews

5,0
75 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Lauge
14 uur geleden
Altijd een helende en ontspannende ervaring. Jeanine masseert op gevoel en creëert rust in lichaam en geest. Een echte aanrader
Nora
15 uur geleden
Neemt de tijd en kijkt naar je innerlijk en alles wat je beweegt en neemt dat mee in haar behandeling.
Erwin
4 dagen geleden
Gedurende mijn gehele zwangerschap heb ik elke maand een zwangerschapsmassage ingepland bij Jeanien, Banyan Centrum. Dit is een waardevol moment voor mezelf. De massages ervaar ik als zeer ontspannend en deskundig. De oliën en muziek zorgen voor een complete belevenis.
Simone
18 dagen geleden
Marije
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Banyan Centrum
Jan Vrijmanstraat 299
1087MN Amsterdam

Jeanien is gecertificeerd shiatsu en holistisch masseur en docent en werkt in haar praktijk vanuit de holistische visie. Zij is gefascineerd door de onlosmakende verbinding van lichaam en geest. Massage heeft een onmiskenbaar effect op de doorstroming in je lichaam en nodigt je uit te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft en te voelen hoe het nu is. Heb je behoefte aan aandacht voor jezelf, wil je klachten aan spieren en gewrichten aanpakken, voel je spanningen, heb je hoofdpijn, ben je ziek of zit je niet lekker in je vel. In Banyan Centrum stemt Jeanien de massages en behandelingen op jou af. Of je nu voor ontspanning, preventief, een klacht of nazorg komt, je lichaam vraagt om gevoeld en met aandacht aangeraakt te worden. Indien Amsterdam Oud-Zuid beter uitkomt kun je ook een afspraak maken bij deze vestiging: Banyan Centrum II - Oud Zuid.

Maandag
08:3018:30
Dinsdag
08:3021:00
Woensdag
08:3018:30
Donderdag
08:3017:30
Vrijdag
08:3014:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt