Reviews

5,0
82 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Bijzonder - in de goede zin vh woord.
Remy
één dag geleden
Wederom een fantastische ervaring. Alles klopt altijd bij Jeanien. Ik kwam er als herboren vandaan. Leuke vrouw, hele relaxte sfeer, en een hele fijne omgeving. Absoluut een aanrader.
Nicky
3 dagen geleden
Met veel aandacht en toewijding in alle rust en hele prettige ambiance. Een echte vakvrouw. Ik beveel haar van harte aan bij anderen.
Jeroen
7 dagen geleden
Remy
16 dagen geleden
Een cadeautje!
Willemijn
17 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Banyan Centrum
Jan Vrijmanstraat 299
1087MN Amsterdam

Jeanien is gecertificeerd shiatsu en holistisch masseur en docent en werkt in haar praktijk vanuit de holistische visie. Zij is gefascineerd door de onlosmakende verbinding van lichaam en geest. Massage heeft een onmiskenbaar effect op de doorstroming in je lichaam en nodigt je uit te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft en te voelen hoe het nu is. Heb je behoefte aan aandacht voor jezelf, wil je klachten aan spieren en gewrichten aanpakken, voel je spanningen, heb je hoofdpijn, ben je ziek of zit je niet lekker in je vel. In Banyan Centrum stemt Jeanien de massages en behandelingen op jou af. Of je nu voor ontspanning, preventief, een klacht of nazorg komt, je lichaam vraagt om gevoeld en met aandacht aangeraakt te worden.

Maandag
08:3018:30
Dinsdag
08:3021:00
Woensdag
08:3018:30
Donderdag
08:3017:30
Vrijdag
08:3018:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt