Reviews

4,7
13 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Vriendelijk, deskundig geknipt en goed afgestemd op de eigen smaak van de klant in een prettige gastvrije omgeving.
9 maanden geleden
Wonny is een vakvrouw en bovendien goed gezelschap. Ze luistert goed naar de wensen van de klant, ziet direct wat er kan en voert dat vervolgens ook nog eens perfect uit. Top!
9 maanden geleden
Bij Barbershop Nicolaas wordt mijn haar en baard uitstekend gekipt. Naast haar kwaliteit en expertise als kapster, voel ik me door Wonny heel gastvrij en vriendelijk behandeld. De prijs- kwaliteitverhouding is ook prima in orde. Kortom alle reden om een afspraak te maken of ,zoals in mijn geval, terug te komen voor de volgende afspraak. Ik ben zeer tevreden als klant! Met vriendelijke groet, René
9 maanden geleden
Een super servicegerichte kapster waarvan je merkt dat ze al veel ervaring heeft met knippen. De kwaliteit is altijd consistent en de prijs/kwaliteitsverhouding is goed.
10 maanden geleden
Wonny does a great job for me every time I go into her shop. I make an appointment with her about every two weeks and she is super accommodating.
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Barbershop Nikolaas
Kleiweg 103 B
3051GL Rotterdam

Barbershop Nikolaas is een kleine, gezellige kapsalon in het centrum. Vetkuiflovers voelen zich hier meteen thuis want de hele zaak is in Grease stijl ingericht. Het team staat voor je klaar om een goed advies te geven over hoe je je haar het beste kan dragen en moet onderhouden. Ze knippen in een ontspannen sfeer en hebben alle aandacht voor je tijdens het knippen en kleuren. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat je een goede en persoonlijke haircut krijgt. De stylisten zijn voortdurend bezig zichzelf te verbeteren en volgen de laatste trends en technieken.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt