BASE for STABILITY

4,8
56 reviews
Kanaalstraat 254, Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,8
56 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mijn eerste massage door Bob is heel goed bevallen. Hij luistert goed en aandachtig en zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Met zijn massage ervaring weet hij precies de juiste spieren te pakken waarbij hij diverse technieken toepast. De verwarmde stoel en warme zachte handdoeken maakten het extra fijn. Af en toe waren er wat geluiden vanuit de pilatesles uit de naastgelegen ruimte te horen.
Het is een body en soul massage! Heel blij dat ik ankie gevonden heb:)
Een zeer goede massage!
Ana is fantastisch, jammer dat ze gaat emigreren, maar van harte gegund!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

ES
Enzo
Massage therapeut

Behandelingen

Massage
Yoga & Pilates
Shelby
Massage therapeut

Over

Een warm welkom en een veilig gevoel staat voorop bij Shelby. Of je nou in- of out of touch bent met je lichaam, op Shelby’s tafel is iedereen welkom. Het accepteren en bewustwording van hoe je je voelt en wie je bent staat voorop. Vanuit een holistisch perspectief helpt Shelby je graag mee om jou weer terug te brengen naar je body en mind door middel van pure ontspanning. “In survival-mode kan je er niet achter komen hoe je je nou écht voelt, hier heb je ontspanning voor nodig.” Door middel van een intuïtieve en liefdevolle massage begin je samen aan de reis naar jouw rustmode. Deze kan je niet alleen vinden in slapen of meditatie, maar ook in massage.

Behandelingen

Massage
Naomi
Massage therapeut

Over

Massage Therapist (English) Naomi has had a passion for health & wellbeing for a many years and believes that nourishing our body, mind & spirit is essential for a happy, wholesome life. She has studied various massage & healing modalities in England, India, Guatemala and The Netherlands which she blends into her sessions, creating an effective massage therapy that relieves deep tension in the body and mind. In a session with Naomi, you can expect to feel safe, seen & well cared for. Naomi is currently in her second year of a four year Ayurvedic Practitioner Training programme, at Delight Ayurvedic Academy which offers an authentic and profound Bachelor level training in Ayurveda.

Behandelingen

Massage
Marleen
5.0
5 reviews

Over

In januari 2012 is Marleen gestart met de onderneming, met als doel gezondheid, stabiliteit en bewustwording bij elkaar te brengen. Het menselijk lichaam zit gecompliceerd in elkaar, maar stiekem toch ook erg logisch. Met haar achtergrond als fysiotherapeut is zij erg geïnteresseerd in en geboeid door het menselijk lichaam en hoe deze ervaren wordt. Bewustwording van je eigen lichaam en daar de stabiliteit en balans vinden, is voor haar dan ook erg belangrijk. Deze bewustwording is goed terug te zien in haar behandelingen, trainingen, massages en lessen.

Behandelingen

Massage
Rieneke
Holistisch coach, trainer, energetische behandelingen

Over

Vanuit de visie dat lichaam, geest en ziel verbonden zijn en je de oorzaak aan moet pakken i.p.v. het symptoom werkt Rieneke in haar coaching en behandelingen samen met jou aan wat je tegenhoudt om volledig in je kracht te staan. Dit, zodat je de regie over je eigen leven terugneemt en weer vitaal en blij door het leven kunt. Ze straalt rust en veiligheid uit en haar manier van werken is intuïtief, met beide benen op de grond, speels en met humor.

Behandelingen

Yoga & Pilates
Bob
Massage therapeut

Over

Bij Bob staat connectie centraal. Binnen zijn massages voel je dit in de aandacht bij elke aanraking. In zijn reizen over de wereld heeft Bob verschillende technieken eigen gemaakt. Daardoor is zijn ‘persoonlijke touch’ kenmerkend in de massages. Als je personal training of een sportles volgt bij Bob, kan je een sfeervolle en energieke les verwachten. De kans is groot dat je grenzen worden uitgedaagd om je de trainingsprikkel te geven die je zoekt

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
LGBTQIA+ vriendelijk
Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Talen
Engels
Duits
Nederlands

Over

BASE for STABILITY
Kanaalstraat 254
Utrecht

Bij Base for Stability in Utrecht vind je een holistisch aanbod aan behandelingen, zowel mentaal als fysiek. De massages worden intuïtief, op maat en met goede kwaliteit verzorgd door ervaren therapeuten.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bus en trein

Het Team: Iedere klant is verschillend. Het team van 5 therapeuten stemt elke massage op jou persoonlijk af.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen en holistisch
  • Gespecialiseerd in: Massages
  • De extra’s: 16 jaar ervaring
MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
10:0018:00

Massagesalons in de buurt