Kanaalstraat 254, Utrecht
Morgen open: 09:00 - 22:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
113 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Even loskomen en bijkomen, fijn!
The zwangerschaapsmassage was great! Naomi has very personal but professional approach that will fit everyone's needs.
Heerlijk om zo weg te mogen zakken en de energie door mijn lijf te voelen. Nadien voelde ik me herboren! Een echte aanrader!
Wow! Wat is dat heerlijk! De warme olie op je huid en de deskundige en grondige handen met fijne aanpak van Naomi. Tip, boek minimaal 90 minuten dat momentje voor jezelf. Ik weet dat ik dat ga doen;)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Bob
Massage therapeut

Over

Bij Bob staat connectie centraal. Binnen zijn massages voel je dit in de aandacht bij elke aanraking. In zijn reizen over de wereld heeft Bob verschillende technieken eigen gemaakt. Daardoor is zijn ‘persoonlijke touch’ kenmerkend in de massages. Als je personal training of een sportles volgt bij Bob, kan je een sfeervolle en energieke les verwachten. De kans is groot dat je grenzen worden uitgedaagd om je de trainingsprikkel te geven die je zoekt

Behandelingen

Massage
Linde
Masseuse, Myofascial Energetic Release therapeut, De-armouring specialist & Ancient Thai Massage

Over

Met een onwijze passie voor alles wat met het menselijk lichaam te maken heeft, benaderd Linde elke behandeling met aandacht en nieuwsgierigheid. Zo houdt elk lichaam wel iets van spanning vast en gedurende een behandeling wordt er diep gewerkt op spieren, fascia of bindweefsel. Met een achtergrond in yoga, meditatie en massage werkt Linde op een holistische wijze en gebruikt zij technieken vanuit de-armouring, energetisch werk, Ancient Thai Massage, ademwerk en Myofascial Energetic Release. Met liefdevolle aandacht en via aanwezige aanraking gaat zij in een sessie samen met jou op zoek naar wat er speelt in jouw lijf en waar je mogelijk spanning kan loslaten.

Behandelingen

Massage
Marleen
5.0
5 reviews

Over

In januari 2012 is Marleen gestart met de onderneming, met als doel gezondheid, stabiliteit en bewustwording bij elkaar te brengen. Het menselijk lichaam zit gecompliceerd in elkaar, maar stiekem toch ook erg logisch. Met haar achtergrond als fysiotherapeut is zij erg geïnteresseerd in en geboeid door het menselijk lichaam en hoe deze ervaren wordt. Bewustwording van je eigen lichaam en daar de stabiliteit en balans vinden, is voor haar dan ook erg belangrijk. Deze bewustwording is goed terug te zien in haar behandelingen, trainingen, massages en lessen.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Rieneke
Holistisch coach, trainer, energetische behandelingen

Over

Vanuit de visie dat lichaam, geest en ziel verbonden zijn en je de oorzaak aan moet pakken i.p.v. het symptoom werkt Rieneke in haar coaching en behandelingen samen met jou aan wat je tegenhoudt om volledig in je kracht te staan. Dit, zodat je de regie over je eigen leven terugneemt en weer vitaal en blij door het leven kunt. Ze straalt rust en veiligheid uit en haar manier van werken is intuïtief, met beide benen op de grond, speels en met humor.

Behandelingen

Yoga & Pilates
Naomi
Massage therapeut
5.0
21 reviews

Over

Massage Therapist (English) Naomi has had a passion for health & wellbeing for a many years and believes that nourishing our body, mind & spirit is essential for a happy, wholesome life. She has studied various massage & healing modalities in England, India, Guatemala and The Netherlands which she blends into her sessions, creating an effective massage therapy that relieves deep tension in the body and mind. In a session with Naomi, you can expect to feel safe, seen & well cared for. Naomi is currently in her second year of a four year Ayurvedic Practitioner Training programme, at Delight Ayurvedic Academy which offers an authentic and profound Bachelor level training in Ayurveda.

Behandelingen

Massage
Maaike
Reiki & TRE therapeut

Over

Sinds 2013 is Maaike bezig met bewustzijnstrajecten. Onder andere mindfulness en heartfulness trainingen, twee yogadocenten opleidingen (hatha en yin), reiki practitioner en een inwijdingsweg. In de lessen en sessies die zij geeft is ze met liefdevolle vriendelijkheid aanwezig (metta) waardoor er ruimte ontstaat voor precies jouw proces op dat moment. Je wordt gezien. In haar yogalessen werkt zij voornamelijk vanuit de chakra- en bioenergetische leer, waarmee jouw bewustzijn wordt gevraagd naar binnen te keren in je lichaam. In deze lessen heb je vaak je ogen gesloten, zodat je helemaal kunt voelen hoe het nu met je gaat, en wat voor jouw lichaam nu het beste voelt om te doen. In de persoonlijke sessies (Reiki, TRE) is zij helemaal aanwezig voor jou. Tijdens een reiki sessie ben jij de ontvanger en mag je daarin helemaal ontspannen. Je hoeft niks te doen. Tijdens een TRE (trauma- en spanningsreducerende oefeningen) sessie is zij aanwezig voor jou, en begeleidt zij jou door het proces waarbij jouw lichaam spanningen loslaat. In beide sessies staan jij en jouw behoeften centraal, en worden lichaamsbewustzijn, heling en ontspanning gestimuleerd.

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness
Shelby
Massage therapeut
5.0
6 reviews

Over

Een warm welkom en een veilig gevoel staat voorop bij Shelby. Of je nou in- of out of touch bent met je lichaam, op Shelby’s tafel is iedereen welkom. Het accepteren en bewustwording van hoe je je voelt en wie je bent staat voorop. Vanuit een holistisch perspectief helpt Shelby je graag mee om jou weer terug te brengen naar je body en mind door middel van pure ontspanning. “In survival-mode kan je er niet achter komen hoe je je nou écht voelt, hier heb je ontspanning voor nodig.” Door middel van een intuïtieve en liefdevolle massage begin je samen aan de reis naar jouw rustmode. Deze kan je niet alleen vinden in slapen of meditatie, maar ook in massage.

Behandelingen

Massage
Enzo
Intuïtief, therapeutisch en energetisch masseur en healer
5.0
11 reviews

Over

Na verschillende massage│ healing opleidingen en trainingen, heb ik een eigen stijl gecreëerd. Vanuit vertraging en rust geven we ruimte aan jouw processen. Ik luister naar mijn intuïtie en maak contact met jouw lichaam, geest en ziel. Voor mij is verbinding en connectie erg belangrijk en dit voel je in mijn manier van masseren. Als Healer werk ik samen met mijn gidsen. In een kort gesprek kijken we samen, door te voelen, wat er nodig is om jou te ondersteunen. We kunnen blokkades behandelen en je energetisch veld schoonmaken om je meer in verbinding te brengen met jezelf, met jouw lichaam en je gevoel. De healing vindt plaats op de tafel en je kan je kleren gewoon aanhouden.

Behandelingen

Massage
Yoga & Pilates

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
LGBTQIA+ vriendelijk
Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Talen
Engels
Duits
Nederlands

Over

BASE for STABILITY
Kanaalstraat 254
Utrecht

Bij Base for Stability in Utrecht vind je een holistisch aanbod aan behandelingen, zowel mentaal als fysiek. De massages worden intuïtief, op maat en met goede kwaliteit verzorgd door ervaren therapeuten.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer: Bus en trein

Het Team: Iedere klant is verschillend. Het team van 5 therapeuten stemt elke massage op jou persoonlijk af.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen en holistisch
  • Gespecialiseerd in: Massages
  • De extra’s: 16 jaar ervaring
MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
09:0022:00

Massagesalons in de buurt