Reviews

5,0
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik kwam heerlijk ontspannen weer terug en dat gevoel bleef ook een paar dagen hangen. Een heel profesionele maar vriendelijke uitstraling. Ik ga zeker vaker terugkomen.
Masira
21 dagen geleden
Voor herhaling vatbaar.
Mourine
2 maanden geleden
Hele fijne ervaring! Ik had erg last van spanning en kramp in mijn borstbeen. Na de behandeling merkte ik al direct meer rust en de spanning nam snel af. Echt een aanrader! Alice is ook een hele fijne en professionele therapeut en weet erg veel. Ze heeft mij goed advies gegeven waar ik ook thuis mee aan de slag kan.
Suzanne
2 maanden geleden
had last van zware vermoeide voeten en benen. Na behandeling al een hele positieve wending. Nu twee dagen later nog steeds een prettig gevoel van ontspanning in de voeten.
Anoniem
2 maanden geleden
Ik vond het een hele fijne ervaring
Marion
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Be Balanced Voetreflex
Hoogstraat 68
4141BD Leerdam

Voel jij je uit balans, vermoeid of gespannen? Of heb je last van lichamelijke of emotionele klachten? Dan ben je bij Be Balanced Voetreflex aan het juiste adres. Deze salon helpt je om weer terug in balans te komen. Ze werken hier vanuit holistische visie. Dit betekent dat de behandeling gericht is op zowel lichaam en geest, als op de leefomgeving. Wanneer deze factoren uit balans zijn, kun je last krijgen van diverse lichamelijke en emotionele klachten. Door middel van voetreflexbehandelingen, gesprekken en oefeningen krijgt je lichaam de kans om weer in balans te komen, of in balans te blijven!

Maandag
09:0020:00
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt