be.you.tifull

Korte Hoogstraat 15B , Rotterdam

Sorry, be.you.tifull is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

KINANA Beauty Salon

6 reviews
Botersloot 40A, 3011HH Rotterdam

PMU by Daria

83 reviews
Jonker Fransstraat 112A , 3031AX Rotterdam

Wax & Laser Studio Medusa

1268 reviews
Schiedamsedijk 3, Rotterdam

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,3
443 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Nog nooit zo slecht behandeld bij een salon. Zeer onprofessioneel, ronduit onbeschoft en respectloos. Wimperlift was mislukt, bij 1 oog wel gepakt en de ander niet. Knalrode en prikkende ogen. Nieuwe afspraak i.o. met eigenaresse gemaakt om het andere oog opnieuw te doen, wat ik netjes vond. Eenmaal op de nieuwe afspraak, kon ik niet worden geholpen ivm werking van de vloeistof kan het gevaarlijk zijn. Dit is begrijpelijk maar ik was niet op de hoogte gesteld dus voor niets gekomen en moest dan maar na mijn vakantie terug komen terwijl ik het juist voor de vakantie nodig had. Voorstel van salon was nepwimpers te doen maar dit kon niet meer dezelfde dag geregeld worden en zou ik dus voor een 3e keer terug moeten komen. Zaten constant Portugees te praten onderling in mijn bijzijn. Toen ik aan gaf dat ik liever mijn geld terug wilde omdat er geen passende oplossing was brak de hel los. Eigenaresse heeft letterlijk gezegd dat ik haar met rust moest laten en dat ze geen geld terug geeft omdat ze er al zo weinig aan over houdt door de Treatwell app. Vervolgens probeerde ze het af te schuiven dat het niet haar schuld was omdat ze mij niet geholpen had. Legt schuld in schoenen van haar werkneemster die er nog maar een paar weken werkt. Op een normale manier geprobeerd te communiceren maar er werd gezegd dat ze bij haar standpunt bleef en dat ik mijn zin probeerde door te drijven?! Mijn oren stonden te klapperen. Treatwell heeft ook nog contact gehad om eventuele terugbetaling in gang te zetten maar hier wordt niet op in gegaan en waar het op neer kwam is dat ik alsnog na de vakantie kan terug komen, echter geen enkel excuus over haar bijzonder klantonvriendelijke gedrag. Wat een teleurstellende ervaring. Ik kom hier nooit meer al kreeg ik geld toe. Zo ga je niet om met mensen, laat staan met je klanten!
Wat een vreselijke SLECHTE zaak! Absoluut geen aanrader! Wimperlift volledig mislukt. De maat van de krul is niet juist gekozen waardoor mijn wimpers direct vanaf de aanzet naar binnen worden gevouwen. Ik heb na de behandeling aangegeven dat ik niet blij was met het resultaat. Hier werd geen gehoor aan gegeven. Ik ben naar een andere salon geweest en ook hier de bevestiging gekregen dat het niet op de juiste wijze is toegepast. Ik heb de salon hierover gebeld. Toen er discussie ontstond hing de eigenaresse de telefoon gewoon op! Toen ik terug belde kreeg ik een medewerkster aan de telefoon en kreeg te horen dat de eigenaresse mij niet meer te woord wilde staan. Ze zouden het geld over maken maar dit is nooit gebeurt. Ik heb meerdere keren gebeld maar geen gehoor! Los van het slechte resultaat is de manier waarop er hier met je om word gegaan echt verschrikkelijk! Laat je niet verleiden om hier een afspraak te plannen, NOOIT!
ik was er 10 minuten van te voren. erg slecht zichtbaar vanaf de straat. liep er haast langs. het bord stond binnen, vandaar. deur was op slot. bel ik aan, geen antwoord. word ik door een vriendelijke bewoner naar binnen gelaten en word ik gewezen naar de verdieping waar de salon zou zitten. 2 blanco deuren zonder bord of wat dan ook. beide deuren zaten op slot. heb de salon 5 keer proberen te bereiken op beide nummers maar helaas geen antwoord. ben ik naar buiten gegaan en nogmaals aangebeld want misschien had de bewoner het mis. weer geen antwoord. heb tot een half uur na mijn afspraak buiten gewacht op een teken van leven, maar niks. kortom. niet doen..
super teverden Mevrouw Groen is heel erg gezellig❤ kom snel terug!
Het was een gezellige dame die Mevr.Groen. Ze werkt netjes en maakt er een fijne ervaring van. Het was Kapotmooi ;-) Aanrader.
Toon meer reviews...

Over

be.you.tifull
Korte Hoogstraat 15B
Rotterdam

Bij be.you.tifull aan de Korte Hoogstraat kun je terecht voor diverse ontspannende behandelingen. De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialistes en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige producten. Kwaliteit, hygiëne en veiligheid staan daarbij voorop. Het team is continu bezig met de laatste trends en technieken. Tijdens de behandeling ontvang je uitgebreid advies en begeleiding om zo optimale resultaten te bereiken met jouw huid, nagels, lichaam en wimpers.

Leuk om te weten: deze salon heeft een award gekregen voor Most Popular Salon 2017!

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
Gesloten