BEAU VICTOIRE Health Beauty & Wellnesscenter

Stuyvesantstraat 91-Zwart, 2023KM Haarlem
4,6
39 reviews
Stuyvesantstraat 91-Zwart, 2023KM Haarlem

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,6
39 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Lekker genoten van de zonnebank, ook nog eens met het mindere weer. Ook goed als lichtterapie
DJ
2 dagen geleden
Toon reactie salon...
Geweldige experience Een arrangement genomen en pedicure. Voel me weer verfrist en verkwikt. En meteen de juiste foundation voor mijn type en kleur huid gescoord
Maya
één maand geleden
Toon reactie salon...
Aanrader
Anoniem
één maand geleden
Toon reactie salon...
Ik vond het wederom een hele fijne behandeling waar ik helemaal tot rust ben gekomen. Tot nu toe al 2 zwangerschapsarrangementen gehad en de 3de komt er ook weer aan. Zwangeren raad ik deze arrangement dan ook zeker aan. Niks is zo fijn om tijdens je zwangerschap jezelf te pamperen, vooral wanneer je last heb van een vermoeide rug, dikke enkels etc.
Inez
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Het bezoek aan Beau Victoire Health Beauty & Wellnesscenter hebben wij als zeer prettig ervaren. De gastvrijheid en de professionaliteit staat hier hooggaand in het vaandel. Er werd aandachtig naar onze verhalen geluisterd om zo vervolgens tot een passend advies te komen. In deze salon gaat het niet om ‘kwantiteit’, maar zoals wij ervaren hebben om ‘kwaliteit’. Tevens waren de bedragen schappelijk voor wat wij aangeboden kregen. Echter raden mijn zus en ik u daarom ook aan om eens een bezoekje te brengen en u horizon te verbreden in de diverse arrangementen en zelf de sfeer te komen proeven om zelf te kunnen constateren of wij het wellicht te besheiden hebben uitgedrukt. Succes! Martha & Christine
Martha
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

BEAU VICTOIRE Health Beauty & Wellnesscenter
Stuyvesantstraat 91-Zwart
2023KM Haarlem

Voor totale ontspanning, verzorging en kuurbehandelingen ga je naar BEAU VICTOIRE Health Beauty & Wellnesscenter in Haarlem. De missie hier is om elke klant, mannen vrouwen en tieners, speciale professionele discrete verzorging en begeleiding op maat te bieden. Je kunt hier terecht voor cosmetische en medische behandelingen voor huid, lichaam, haar, handen, nagels en voeten. Het team is gespecialiseerd in behandelingen voor zowel de blanke als de donkere gepigmenteerde huid. Even helemaal aan niets denken? Geniet dan van een heerlijke hammam of van hun privésaunafaciliteiten.
BEAU VICTOIRE staat voor `mooie overwinning` en is een plek waar rust, aandacht en respect voor elk individu hoog in het vaandel staat. Er is gratis parkeergelegenheid bij deze salon.

Eigenaresse Stephanie heeft ervaring met (ex)-kankerpatiënten en weet hoe fijn zij het vinden om in alle privacy en/of met dierbaren te kunnen genieten van een lekkere behandeling of ontspannen saunamoment.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
14:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt