Reviews

4,6
42 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Again, Linda gave a fantastic facial.
Ann
6 dagen geleden
Jacqueline
8 dagen geleden
Linda is an experienced beautician - her facials are wonderful, esp. the hydrating one! Appointments always on schedule.
Ann
22 dagen geleden
Linda is een ervaren, deskundige en bijzonder vriendelijke schoonheidsspecialiste. Ik kom altijd helemaal tot rust bij haar en geniet van haar behandeling. Mijn huid (onrustig) is heel erg vooruit gegaan sinds ik bij haar kom.
Anne
één maand geleden
Ook als man kun je terecht bij BeauLin Beauty! Ik heb onlangs een gezichtsbehandeling en een pedicure mogen ervaren en ik kan zeggen: geweldig! Ik werd erg prettig en deskundig behandeld door Linda en "letterlijk" in de watten gelegd. Daarnaast kreeg ik ook vele tips hoe met mijn huid om te gaan. De salon oogt zeer professioneel, de gebruikte producten zijn van hoog niveau. Kortom, een behandeling bij Linda is een absolute aanrader.
Theo
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

BeauLin Beauty
Johan de Wittlaan 42 -44
2517JR Den Haag

Linda van BeauLin Beauty is een specialist in het geven van diverse schoonheidsbehandelingen, waarbij professioneel huidadvies centraal staat. Voor de behandelingen worden de producten van Neoderma, Skeyndor en Malu-Wilz gebruikt. Of je nu een facial, pedicure, manicure of harsbehandeling wenst: Alles is mogelijk! Bovendien ben je van harte welkom voor een wellnessbehandeling, waarbij het accent ligt op ontspanning en heerlijke massages voor gezicht en lichaam.

Handig om te weten: BeauLin Beauty is gevestigd in de Active Club Den Haag in het Novotel World Forum.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:0021:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
14:0021:00
Vrijdag
10:0014:00
Zaterdag
10:0014:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt