Beauté du Monde

De Emmastraat 7, 6881SM Velp
4,4
37 reviews
De Emmastraat 7, 6881SM Velp

Reviews

4,4
37 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Hannie
9 maanden geleden
Om half tien had ik een afspraak: via sms en mail zelfs een herinnering gekregen. Ik was er, maar de salon was niet open. Gebeld met Amsterdam en diegene die opnam probeerde haar te bereiken, wat niet lukte. Er kan altijd wat gebeuren natuurlijk, maar ik vind het erg klantonvriendelijk en onprofessioneel van de salon om tot op heden (drie dagen na de afspraak) nog niets van zich te hebben laten horen. Ik heb geen vertrouwen meer in deze salon en zal hier ook geen afspraak meer maken. Wel alle lof voor de dame in Amsterdam die heel vriendelijk en behulpzaam was.
Nicole
10 maanden geleden
Wimperextensions laten zetten. Super vriendelijk ontvangen en heel blij met het resultaat.
Chantal
10 maanden geleden
Ik werd goed verwelkomt. Ze vertelde wat ze ging doen en welke stappen nemen. Ze nam ook voor en na foto's wat ik zelf erg fijn vond. Goede service en gaf goed advies wat je wel en niet mocht doen.
Anoniem
10 maanden geleden
Goed gedaan, even afwachten als de korstjes van mijn wenkbrauwen eraf zijn, dan zie je toch het uiteindelijk.resultaat. Voor zover alles naar wens gegaan.
Jane
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauté du Monde
De Emmastraat 7
6881SM Velp

Bij Beauté du Monde staan persoonlijke aandacht en goede service centraal. Geniet in een ontspannen en aangename sfeer van een breed assortiment van behandelingen. Bij Beauté du Monde staat ook het welzijn van dieren centraal; ze gebruiken alleen producten van de hoogste kwaliteit die 100% dierproefvrij zijn. Alle behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerd en ervaren personeel.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
12:0021:00
Vrijdag
12:0020:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten