Beautilina.nl

Houtrijkstraat 340a, Amsterdam
4,9
12 reviews
Houtrijkstraat 340a, Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
:)
Beautilina is anders dan andere! Al ruim 7 jaar kom ik, iedere 4 weken, graag bij bij deze salon voor mijn nagels met gel lak. Een klein team die haar klanten goed kent. Catalina is vaak mijn heldin als ik weer eens een nagel kort heb en de ander lang. Zij lost het altijd netjes op! Daarnaast is ze flexibel en kun je op kort termijn terecht. Zeker een aanrader!
Ik laat al een poosje mijn nagels in verschillende kleuren en creaties hier maken .Met een kopje koffie erbij kan ik lekker ontspannend en tevreden de deur uit.
Ik ken de eigenares al bijna 20 jaar! Ze heeft zoveel ervaring maar blijft leren over nieuwe producten op het markt. Ook haar collega's werken ook op een hoog niveau uiteraard. Het salon is altijd gevuld met gezellige babbel. En als je hier niet van houdt, houd ze dan ook rekening hiermee met je. Ik zou niemand anders vertrouwen met mijn nagels dan Beautilina.
het is er heel gezellig, maar je moet wel even de tijd nemen want snel ben je niet weg!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Catalina

Behandelingen

Nagels
CC
Catalina

Behandelingen

Nagels
C
Cindy

Behandelingen

Nagels
T
Tineke

Behandelingen

Nagels

Over

Beautilina.nl
Houtrijkstraat 340a
Amsterdam

Aan de Houtrijkstraat in Amsterdam vind je nagelsalon Beautilina.nl. Je bent hier aan het juiste adres voor gelnagels, manicures en pedicures.

Eigenaresse Catalina en haar team hebben meer dan 35 jaar ervaring en zijn echte nail experts. Je bent hier dus in goede handen. Persoonlijke benadering en professionaliteit staan hier centraal en er wordt altijd naar jouw wensen geluisterd. In de salon hangt een huiselijke sfeer waardoor je je direct op je gemak voelt. Welke behandeling je ook kiest, het team van Beautilina.nl zorgt ervoor dat je met mooie en verzorgde nagels de salon weer verlaat.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
11:0020:00
VrVrijdag
11:0020:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Nagelstudio's in de buurt