Beautique Infinity

Hackfortstraat 27, Den Haag, 2531JE

Beautique Infinity heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Health and Skin Clinic

9 reviews
Boekhorststraat 123, Den Haag

Sorelle Laser Clinic

285 reviews
Beeklaan 113, Den Haag

Huidtherapie Skin Enrichment

193 reviews
Zuidlarenstraat 195, Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,9
17 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben bij Angela geweest voor een advies voor mijn wenkbrauwen wat erg duidelijk was en mij gelijk een vertrouwend gevoel gaf om niet lang ermee te wachten met de behandeling. Momenteel ben ik bezig met de behandeling wat ontspannend en zonder pijn gebeurt. Raad een ieder aan om gebruik te maken van haar goede kwaliteiten. Wat hygiene in haar salon betreft geef ik haar een 10+.
Heel klantvriendelijk en perfect werk
Heel mooi resultaat erg tevreden
Toon meer reviews...

Over

Beautique Infinity
Hackfortstraat 27
2531JE Den Haag

Wil je wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen? Angela van salon Beautique Infinity in Den Haag krijgt dit voor elkaar. Angela is namelijk een allround master op het gebied van permanente make-up én een Phibrows Artist. Ze is NSGP-erkend en GGD-goedgekeurd en ze neemt geen genoegen met middelmatig werk. Ze pusht zichzelf keer op keer om mooi werk af te leveren; en dat merk je aan het eindresultaat, want alles moet kloppen. Door middel van PMU kan ze bijvoorbeeld wenkbrauwhaartjes creëren die niet van echt te onderscheiden zijn, maar PMU kan ook worden ingezet voor je oogleden en je lippen. Met hair scalp pigmentation kunnen haarfollikels worden nagebootst om kale(nde) plekken op te vullen, maar dan is er ook nog stamceltherapie die er zelfs voor zorgt dat er weer echte haartjes groeien bij die vervelende kale plekjes bij je wenkbrauwen. Dromen zijn misschien dan toch geen bedrog!

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
09:1517:00
DiDinsdag
09:1517:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:1517:00
VrVrijdag
09:1517:00
ZaZaterdag
09:1515:30
ZoZondag
Gesloten