Beautique Infinity

Hackfortstraat 27, 2531JE Den Haag
5,0
9 reviews
Hackfortstraat 27, 2531JE Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

5,0
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik voelde me op me gemak bij Angela. Ze luistert goed naar je wensen en geeft je hierin ook advies wat ze vanuit haar kennis weet. Daarnaast is een extra verdoving hier en daar haar niet teveel. Ze streeft naar perfectie en een tevreden klant. Ik zou haar zeker aanraden bij anderen en zeker zelf weer teruggaan!
Melody
3 maanden geleden
Erg vriendelijk, klant gericht en professioneel. Aanbeveling!
Anoniem
3 maanden geleden
Super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen bij Beautique Infinity. Angela neemt de tijd om alle stappen goed uit te leggen. De behandeling was ook super! Zou iedereen aanraden om foor Angela behandeld te worden. Dank je Angela voir de goede werk en zorg
Sila Mahabali
3 maanden geleden
Bij Angela ben je aan het juiste adres als het om beauty en verzorging gaat. Ze is erg geduldig en zorgt ervoor dat alle klantwensen worden vervult zo dat iedereen met een glimlach de deur uitloopt !! Dank Angela, door jouw zijn mijn wenkbrauwen on fleek!
Romana
4 maanden geleden
Beautique Infinity is echt een aanrader! Ambiance en hygiëne is top. Personeel is zeer professioneel en vriendelijk. Er hangt een relaxte sfeer. Alle handelingen worden stap voor stap uitgelegd, waardoor je je erg op je gemak gaat voelen. Kortom, wil je er altijd goed uit zien zonder make-up en niet te veel tijd besteden in de ochtend om je wenkbrauwen te shapen, dan moet je zeker bij Beautique Infinity zijn! #InLoveWithMyPhiBrows Top Service!
Sharmila Jurawan
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautique Infinity
Hackfortstraat 27
2531JE Den Haag

Wil je wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen? Angela van salon Beautique Infinity in Den Haag krijgt dit voor elkaar. Angela is namelijk een allround master op het gebied van permanente make-up én een Phibrows Artist. Ze neemt geen genoegen met middelmatig werk en pusht zichzelf keer op keer om mooi werk af te leveren; en dat merk je aan het eindresultaat, want alles moet kloppen. Door middel van PMU kan ze bijvoorbeeld wenkbrauwhaartjes creëren die niet van echt te onderscheiden zijn, maar PMU kan ook worden ingezet voor je oogleden en je lippen. Met hair scalp pigmentation kunnen haarfollikels worden nagebootst om kale(nde) plekken op te vullen, maar dan is er ook nog stamceltherapie die er zelfs voor zorgt dat er weer echte haartjes groeien bij die vervelende kale plekjes bij je wenkbrauwen. Dromen zijn misschien dan toch geen bedrog!

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
09:0017:30
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0017:30
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt