Beautique Infinity

Hackfortstraat 27, Den Haag, 2531JE

Sorry, Beautique Infinity is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Pure Glamour Clinic

25 reviews
Heeswijkplein 19, 2531 HC Den Haag, Nederland

Sorelle Laser Clinic

492 reviews
Beeklaan 113, Den Haag

Maison de Beauty

192 reviews
Martinus Nijhoffweg 10, 2548EP Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,9
17 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben bij Angela geweest voor een advies voor mijn wenkbrauwen wat erg duidelijk was en mij gelijk een vertrouwend gevoel gaf om niet lang ermee te wachten met de behandeling. Momenteel ben ik bezig met de behandeling wat ontspannend en zonder pijn gebeurt. Raad een ieder aan om gebruik te maken van haar goede kwaliteiten. Wat hygiene in haar salon betreft geef ik haar een 10+.
Heel klantvriendelijk en perfect werk
Heel mooi resultaat erg tevreden
Het was zeer fijn en prettig, de behandeling zelf deed minder pijn dan mijn verwachting van de pijn. Het resultaat is super mooi, ik krijg alleen maar positieve reacties van me omgeving, dat doet mijn zelfvertrouwen enorm goed!! Dank je wel Angela ik ben er enorm blij mee!!! Perfect gedaan.
De behandeling was zeer prettig comfortabel. Om je eerlijk te zeggen was ik eerst heel bang omdat ik dacht dat het pijn zou doen. Angela wist me echt te ontspannen maar vooral gerust te stellen. Elke stap dat ze nam legde ze me uit wat ze ging doen en waarom. Ik voelde me daardoor veilig en dat vond ik zeer prettig. De behandeling zelf deed totaal geen pijn en dat verasste me enorm. De professionaliteit van haar werk, haar manier van werken (techniek) gecombineerd met haar gerustellende manier van praten en uitleg is zeer prettig. Angela weet waar ze het over heeft. Ze legt haar werk en technieken zo goed uit dat er meteen vertrouwen groeit waardoor ik me nog meer ging ontspannen. Ik vind me ogen nu zo mooi en mijn zelfverouwen is daardoor gegroeid. Ook haar tips en adviezen wat ik na de behandeling kan nemen zijn zeer prettig. Als PMU op je bucketlist staat raad ik iedereen Angela aan. Dank je wel Angela ik ben hier zo blij mee!
Toon meer reviews...

Over

Beautique Infinity
Hackfortstraat 27
2531JE Den Haag

Wil je wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen? Angela van salon Beautique Infinity in Den Haag krijgt dit voor elkaar. Angela is namelijk een allround master op het gebied van permanente make-up én een Phibrows Artist. Ze is NSGP-erkend en GGD-goedgekeurd en ze neemt geen genoegen met middelmatig werk. Ze pusht zichzelf keer op keer om mooi werk af te leveren; en dat merk je aan het eindresultaat, want alles moet kloppen. Door middel van PMU kan ze bijvoorbeeld wenkbrauwhaartjes creëren die niet van echt te onderscheiden zijn, maar PMU kan ook worden ingezet voor je oogleden en je lippen. Met hair scalp pigmentation kunnen haarfollikels worden nagebootst om kale(nde) plekken op te vullen, maar dan is er ook nog stamceltherapie die er zelfs voor zorgt dat er weer echte haartjes groeien bij die vervelende kale plekjes bij je wenkbrauwen. Dromen zijn misschien dan toch geen bedrog!

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
09:1517:00
DiDinsdag
09:1517:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:1517:00
VrVrijdag
09:1517:00
ZaZaterdag
09:1515:30
ZoZondag
Gesloten