Beautique Infinity

Hackfortstraat 27, 2531JE Den Haag
5,0
11 reviews
Hackfortstraat 27, 2531JE Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

5,0
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De behandeling was zeer prettig comfortabel. Om je eerlijk te zeggen was ik eerst heel bang omdat ik dacht dat het pijn zou doen. Angela wist me echt te ontspannen maar vooral gerust te stellen. Elke stap dat ze nam legde ze me uit wat ze ging doen en waarom. Ik voelde me daardoor veilig en dat vond ik zeer prettig. De behandeling zelf deed totaal geen pijn en dat verasste me enorm. De professionaliteit van haar werk, haar manier van werken (techniek) gecombineerd met haar gerustellende manier van praten en uitleg is zeer prettig. Angela weet waar ze het over heeft. Ze legt haar werk en technieken zo goed uit dat er meteen vertrouwen groeit waardoor ik me nog meer ging ontspannen. Ik vind me ogen nu zo mooi en mijn zelfverouwen is daardoor gegroeid. Ook haar tips en adviezen wat ik na de behandeling kan nemen zijn zeer prettig. Als PMU op je bucketlist staat raad ik iedereen Angela aan. Dank je wel Angela ik ben hier zo blij mee!
Shermila Bahadoer
één maand geleden
ik ben zeer tevreden over het resultaat, en het was zeer klant vriendelijk.
lisa
één maand geleden
Ik voelde me op me gemak bij Angela. Ze luistert goed naar je wensen en geeft je hierin ook advies wat ze vanuit haar kennis weet. Daarnaast is een extra verdoving hier en daar haar niet teveel. Ze streeft naar perfectie en een tevreden klant. Ik zou haar zeker aanraden bij anderen en zeker zelf weer teruggaan!
Melody
4 maanden geleden
Erg vriendelijk, klant gericht en professioneel. Aanbeveling!
Anoniem
5 maanden geleden
Super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen bij Beautique Infinity. Angela neemt de tijd om alle stappen goed uit te leggen. De behandeling was ook super! Zou iedereen aanraden om foor Angela behandeld te worden. Dank je Angela voir de goede werk en zorg
Sila Mahabali
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautique Infinity
Hackfortstraat 27
2531JE Den Haag

Wil je wakker worden met dé perfecte wenkbrauwen? Angela van salon Beautique Infinity in Den Haag krijgt dit voor elkaar. Angela is namelijk een allround master op het gebied van permanente make-up én een Phibrows Artist. Ze is NSGP-erkend en GGD-goedgekeurd en ze neemt geen genoegen met middelmatig werk. Ze pusht zichzelf keer op keer om mooi werk af te leveren; en dat merk je aan het eindresultaat, want alles moet kloppen. Door middel van PMU kan ze bijvoorbeeld wenkbrauwhaartjes creëren die niet van echt te onderscheiden zijn, maar PMU kan ook worden ingezet voor je oogleden en je lippen. Met hair scalp pigmentation kunnen haarfollikels worden nagebootst om kale(nde) plekken op te vullen, maar dan is er ook nog stamceltherapie die er zelfs voor zorgt dat er weer echte haartjes groeien bij die vervelende kale plekjes bij je wenkbrauwen. Dromen zijn misschien dan toch geen bedrog!

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
09:0017:30
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:0017:30
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt