Beautique Monique

Bantamstraat 18, 2022TS Haarlem
4,8
36 reviews
Bantamstraat 18, 2022TS Haarlem

Reviews

4,8
36 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Anouk
3 dagen geleden
I had a lovely experience! Monique was very open and friendly, and made me feel very comfortable. She did a great job with making my nails neat and pretty, and she also explained everything she was doing. The salon was clean and tidy. I will definitely be coming back!
Natalia
6 dagen geleden
Bij Monique voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze is kalm, vriendelijk en kundig. De salon is niet groot maar heel schoon, doelmatig en licht. Mijn huid was al na 1 behandeling duidelijk rustiger, en ik zelf heel ontspannen. Kortom, zeer tevreden.
Jolanda
17 dagen geleden
Rina
2 maanden geleden
Heel fijn. Ik ging voor het eerst en voelde me meteen op mijn gemak bij Monique. Ze legt goed uit wat ze doet en zorgt ervoor dat je er weer goed uitziend de deur uitgaat.
Jessica
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautique Monique
Bantamstraat 18
2022TS Haarlem

Heb je zin om even helemaal in de watten te worden gelegd? Kom dan langs bij Beautique Monique aan de Bantamstraat in Haarlem, waar eigenaresse Monique dit graag voor je doet. Monique is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en gespecialiseerd in de huid van de vrouw. Of je nu komt voor een gezichtsbehandeling, ontspannende massage, manicure of een van de harsbehandelingen, bij Beautique Monique kun je alle kanten op.

Let op: in de salon kan niet worden gepind. Eventueel kan er betaald worden via mobiel bankieren, mits je de overboeking kan laten zien.

Maandag
19:0021:30
Dinsdag
19:0021:30
Woensdag
09:0021:30
Donderdag
19:0021:30
Vrijdag
09:0021:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt