Reviews

4,9
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Last minute plekje beschikbaar in mooie en nette ruimte gelegen in Benoordenhout. Vriendelijk en goed geholpen door eigenaresse.
Anoniem
4 dagen geleden
ik vind dit de beste salon waar ik ooit geweest ben. Behandeling , inclusief haar massage is een ware weldaad, hartverwarmende vrouw die met zorg en aandacht en passie te werk gaat. Een aanrader!!
Pauline Lutmers van Eijnsbergen
13 dagen geleden
Super behandeling; ervaren en betrokken dame; snel weer!!
Marian Wind
één maand geleden
De eerste behandeling bij Beauty and Beads heb ik cadeau gekregen. Ik dacht altijd dat schoonheidsbehandelingen een soort "overbodige luxe" waren maar ik was al na deze eerste behandeling helemaal overtuigd van het tegendeel. Ik ga nu al 2 jaar elke 6 weken en geniet ervan!
2 maanden geleden
Heerlijke behandeling gehad met geweldige producten. Zeker een aanrader!
Talitha Van Delden
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty and Beads
Van Zaeckstraat 45
2596TR Den Haag

In haar praktijk voor schoonheidsbehandelingen in Benoordenhout geeft Angelique Otterloo onder andere gelaatsbehandelingen, manicure en cosmetische voetbehandelingen. Zij vindt persoonlijke aandacht, een ontspannen sfeer en een goed resultaat de belangrijkste punten in haar werk. Voordat de behandeling begint kijkt Angelique naar de conditie van je huid en bespreekt ze je wensen. Ze werkt met de producten van Institut Esthederm, Eva Garden en OPI.

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt