Reviews

4,9
23 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben zeer tevreden over de gezichtsbehandeling die ik heb gehad bij Beauty and Food. De service en de ambiance zijn uitstekend en mijn gezicht is weer helemaal ontdaan van alle troepjes. Deze dame gaat grondig en secuur te werk en ze is ontzettend vriendelijk. Ik kan een behandeling bij Beauty and Food daarom zeker aanraden!
Renée Merkus
7 dagen geleden
Anoniem
één maand geleden
Gisteren voor het eerst (en niet voor het laatst) bij Cinta geweest voor een uitgebreide gezichtsbehandeling. Het was heerlijk, Cinta neemt de tijd voor je en weet waar ze mee bezig is. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Francis Leenderts
één maand geleden
Ik heb een hele prettige gezichtsbehandeling gehad en een heerlijke rug nek massage. Mijn huid ziet er nu weer stralend en verzorgd uit. De ambiance is heel fijn, je ontspant meteen bij binnenkomst. Ze was heel voorzichtig en secuur bij het epileren van de wenkbrauwen. Het resultaat is er dan ook naar. Ik kom graag terug! Dank je.
Gaby Post
3 maanden geleden
Perfect service for a very good price. I'll book again. -1 point in ambiance because she hasn't a seperate waiting area.
Anoniem
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty and Food
Van der Sasstraat 40
3042NM Rotterdam

Beauty and Food, gevestigd aan de Van der Sasstraat in Rotterdam, is een salon waar de leuke en verassende combinatie van beauty en gezonde voeding centraal staat. Deze salon staat voor persoonlijke aandacht en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ze leveren vakkundig resultaat en advies op het gebied van huidverzorging en voeding. Met de filosofie ‘je bent wat je eet’ geeft Cinta je een beauty treatment en advies over de juiste voeding zodat je kunt blijven werken aan je gezondheid. Je kunt bij Beauty and Food terecht voor gezichtsbehandelingen, pedicure en het laten zetten van hairextensions. Let op: Deze salon bevindt zich op de eerste verdieping en is hierdoor alleen te bereiken met de trap. Dit is een ANBOS gecertificeerde schoonheidssalon en je kunt hier zowel contant als met pin betalen.

Maandag
19:0022:00
Dinsdag
19:0022:00
Woensdag
19:0022:00
Donderdag
19:0021:00
Vrijdag
08:0022:00
Zaterdag
08:0020:00
Zondag
08:0020:00

Gezichtssalons in de buurt