Reviews

4,9
8 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ze is heel correct en vriendelijk. Goede artikelen waar ik erg over tevreden ben. Heerlijke behandelingstoel in een rust uitstralende kamer. De nieuwe afspraak heb ik meteen weer vast laten zetten.
10 maanden geleden
Lekkere verzorgde producten passend bij mijn huid. Relaxte professionele omgeving. Vriendelijke specialist met eerlijke adviesen!
Merel Nagtegaal
10 maanden geleden
Als je aankomt word je begroet door een leuke vlotte meid! Bij binnenkomst in de salon heb ik gelijk het idee van rust. Een mooie heldere salon. Heerlijke massage gehad en ik kom zeker terug!
10 maanden geleden
Een heerlijke uitgebreide behandeling gehad en hierbij super geholpen! Ook uitleg gekregen over mijn huid en het verzorgen ervoor. Tijdens de behandeling wordt je echt verwend en heb je echt een relaxed momentje voor jezelf. Helemaal super!!!
10 maanden geleden
Iris begrijpt meteen wat de bedoeling is als je haar verteld wat je wil ,ze is liefdevol goede service en je kan meteen terecht bij haar voor een afspraak! Een leuke gezellige Salon Kopje koffie erbij zou niet gek zijn!
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty and Skin Salon
Albert Cuypstraat 15
3751VD Bunschoten

Bij Beauty and Skin Salon aan de Albert Cuypstraat in Bunschoten-Spakenburg staat alles in het teken van de klant! Je kunt hier terecht voor huidverbetering, -verzorging en ontspanning. Eigenaresse Iris vraagt altijd naar je wensen en gaat aan de hand daarvan aan de slag met de behandeling. Ze ontvangt je graag in haar salon om haar verzorging en producten te komen ervaren!

Maandag
10:0020:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten