Reviews

4,8
26 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Naast onze standaard behandeling hebben wij dit keer ook de Gezichtsbehandeling - basic balance special erbij genomen, we hebben erg genoten en dit is zeker een aanraden voor als je even goed wilt ontspannen. dus volgende maand weer :)
Yaleesa
4 uur geleden
Wendy
2 dagen geleden
Precilia
2 dagen geleden
Valerie is een top schoonheidsspecialiste. Ze doet haar werk erg goed en je gaat volledig ontspannen bij haar de deur uit!
Ilse
3 dagen geleden
janou
11 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty Balance Apeldoorn
Hoofdstraat 105
7311JZ Apeldoorn

Beauty Balance Apeldoorn is een schoonheidssalon gevestigd binnen Parfumerie Douglas Apeldoorn, midden in het centrum. Gediplomeerd en allround schoonheidsspecialiste Valerie werkt met een eigen, natuurlijk en Nederlands huidverzorgingslijn, welke is ontwikkeld door de medische specialisten van Bergman Kliniek. Samen met Bergman is het haar passie om jouw huid in een topconditie te brengen en houden door middel van een combinatie van massages, bijzondere maskers en krachtige ampullen. De gezichtsbehandelingen worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor verschillende huidtypen; of je nu een droge huid, een acnehuid of verslapte huid hebt, dankzij Valerie's vakkennis gecombineerd met de effectieve huidverzorgende producten zorgt ze ervoor dat je huid in optimale staat verkeert. Valerie is verder ook gespecialiseerd in massages, nagelverzorging en behandelingen voor de wimpers en wenkbrauwen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3017:30
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:3014:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt