Beauty by Dounia

4,0
56 reviews
Waterland 18, Eindhoven, 5658PJ
Vandaag open: 10:00 - 13:00

Reviews

4,0
56 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik wilde begin vakantie mezelf verwennen met een massage. Ik heb een kwartier gewacht. Enkele keren aangebeld, gebeld en geappt. Niemand aanwezig. Hing wel een brief met haar naam aan de poort. Ik nam aan dat er misschien iets aan de hand was. Toen ik thuis kwam zag ik de andere negatieve recensies, dus toen heb ik het gemeld bij Groupon. Niets meer van haar vernomen. Toen ik deze afspraak maakte stonden er alleen nog maar positieve recensies. Jammer dat het zo moet gaan.
Ik heb 2 keer een afspraak gemaakt, maar beide keren ‘s ochtends op die dag, ontvang ik een berichtje van de eigenaar dat ze mijn afspraak gaat annuleren. En ze weet niet wanneer ze een nieuwe afspraak kan inplannen. Erg vervelend. Tegelijk ontvang ik een SMS voor een afspaak herinnering en een e-mail om te beoordelen. Een beetje belachelijk. De beoordeling voor de eerste geannuleerde afspraak heb ik genegeerd, maar dan wordt het automatisch vijf sterren. Daarom deze keer wel een beoordeling,
De geplande afspraak werd niet nagekomen. Telefoon werd na een aantal keer bellen niet opgenomen en heb sindsdien niets meer vernomen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Dounia
4.0
30 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Dounia

Professioneel8

Over

Beauty by Dounia
Waterland 18
5658PJ Eindhoven

Schoonheidssalon Beauty by Dounia aan de Waterland is een schoonheidssalon met een open en persoonlijke sfeer. Ga langs de salon voor wimperextentions, een nieuwe set gelnagels met gellak of een rustgevende massage. Bij schoonheidsspecialiste Dounia sta jij altijd centraal, dus ze luistert aandachtig naar je wensen. Daarnaast werkt Dounia zorgvuldig en ze doet graag een stapje extra voor je. Ze heeft meer dan 4 jaar ervaring, dit betekent dat je zorgeloos kunt genieten van de behandeling!

Let op: de salon behandelt alleen dames

MaMaandag
12:0017:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0013:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
12:0017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt