Beauty by Elena Spynu Reviews

Troelstraweg 147 A, Leeuwarden

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
22 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De salon ziet er netjes en verzorgd uit. Elena is erg vriendelijk en ze heeft mijn voeten prima verzorgd. Ik ga gauw weer heen voor een behandeling want t is mij goed bevallen.
Toon reactie salon...
Elena was heel zorgvuldig in de manicure, vriendelijk, en heeft veel mooie kleuren nagellak om van te kiezen. Ze denkt ook met je mee met betrekking tot nagel verzorging nadat je de salon hebt verlaten!
Elena is een echte aanwinst voor Leeuwarden. Het is voor het eerst dat ik zeker weten nog eens terugkom bij een salon in Leeuwarden. Ze werkt hygiënisch en professioneel, zo weet ze precies wat ze met je nagels doet en neemt ze de tijd om het zo goed mogelijk te doen. Daarnaast is ze gezellig en erg gastvrij, ze vindt het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Simpel gezegd: A dedicated and talented woman who is all about quality in any way you can think of!
Toon reactie salon...
Wederom heeft Elena alle tijd genomen , om de gellak te verwijderen en aansluitend een manicure te doen.
Toon reactie salon...
Ik heb vaak pijnlijke voeten t.g.v. artrose en heb een staand beroep. Recentelijk de salon van Elena Synu bezocht voor een voetmassage en pedicure. Fijn ontvangen en professioneel geholpen. Een weldaad! Minder pijn en een ontspannen gevoel. Ga er binnenkort zeker weer heen.
Toon reactie salon...