Beauty by Priszy

Goudse Rijweg 456, 3031ZA Rotterdam
4,7
75 reviews
Goudse Rijweg 456, 3031ZA Rotterdam

Reviews

4,7
75 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jeny
7 dagen geleden
Ik vind Priscilla proffessioneel en flexibel. Zij levert veel kwaliteit en geeft advies waarbij zij heel goed rekening houdt met mijn wensen. Kortom, een absolute aanrader!
Vivien
2 maanden geleden
Kelly
2 maanden geleden
Ik had nog nooit eerder een spray tan gehad en ik werd super goed begeleid in hoe het te werk ging en welke kleur het beste bij me zou passen! Heel tevreden met het resultaat en zeker voor herhaling vatbaar!
Lisa
3 maanden geleden
Priscilla heeft mij goed geadviseerd en ik vind haar heel vriendelijk. Ik ben bij haar geweest voor een spray tan. De kleur is heel mooi en precies zoals ik het in gedachten had.
Lotte Vermeulen
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty by Priszy
Goudse Rijweg 456
3031ZA Rotterdam

Priscilla heet je graag van harte welkom in haar salon aan huis: Beauty by Priszy. Ze is gecertificeerd in het zetten van wimperextensions (one by one, volume) en spray tan. Ze blijft graag op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Om die reden volgt ze regelmatig cursussen zodat ze je optimaal kan bedienen. By Beauty by Priszy staat staat service voorop. Alle behandelingen worden met grote zorg uitgevoerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige en betaalbare kwaliteitsproducten. Beauty by Priszy is centraal gelegen in Rotterdam, nabij het centrum, en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Tevens kun je makkelijk parkeren voor de deur.

Maandag
09:3021:00
Dinsdag
09:3021:00
Woensdag
09:3013:00
Donderdag
09:3016:00
Vrijdag
09:3015:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt