Reviews

4,8
20 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heerlijke behandeling, voor herhaling vatbaar. Bedankt Yvonne!
Aletta
13 dagen geleden
Roos
20 dagen geleden
Erg hartelijke ontvangst, vakkundige behandeling van het verven van mijn wimpers en wenkbrauwen. De medewerksters zijn erg sociaal!!! Het is een feestje om je hier te laten behandelen!! Je kan bij deze salon echt jezelf zijn. Ze hebben altijd een luisterend oor of je nu vreugdevolle of verdrietige gebeurtenissen uit je leven verteld. Je voelt je altijd zeer welkom!!🦋🦋🦋
Elly
2 maanden geleden
Doordat mijn bus nummer 26 later kwam was ik er 9.15 uur i.p.v. 9 uur. Dit was totaal niet erg. Eerst had ik een erg goed gesprek met de eigenaresse Yvonne van Poorten!! Toen ik moest huilen kreeg ik meteen een glaasje water. De behandeling was in 1 woord GEWELDIG!!! Het was zo ontspannend, ik viel tijdens de massage een beetje in slaap. Na de behandeling kreeg ik een heerlijk kopje thee met een koekje. Ik kreeg een mooi tijdschrift te lezen. Ik mocht dit tijdschrift meenemen naar huis! Wat een prachtig cadeau!! Ik ben er nog steeds blij mee! Aan het eind heb ik meteen voor de volgende keer geboekt. Ik kan iedereen deze salon aanraden . Persoonlijke aandacht heeft deze salon hoog in het vaandel staan, de producten van La Prairie zijn top!!!
Elly
2 maanden geleden
Wat een fijn salon, alles heel professioneel. Ik ben als een prinses behandelt, heerlijk!
Cristina
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty Center Atlantic
Deltaplein 200
2554EJ Den Haag

Daal af in het souterrain van het NH Atlantic Hotel en stap voor rust en ontspanning binnen bij Beauty Center Atlantic met een uniek uitzicht over de zee en de duinen. Eigenaresse Yvonne van Poorten heeft het Beauty Center op de kaart gezet met permanente make-up, met name de wenkbrauwen, en de ontspannende massages. Verder ben je hier aan het juiste adres voor behandelingen in kuurverband, beautyarrangementen en een goed huidverzorgingsadvies waarbij het verbeteren van je huid de doelstelling is. Er wordt gewerkt met de producten van La Prairie en Guinot.

Maandag
08:0020:00
Dinsdag
08:0020:00
Woensdag
08:0020:00
Donderdag
08:0020:00
Vrijdag
08:0018:00
Zaterdag
08:0018:00
Zondag
08:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt