Beauty Center Manoeshka

Oudemansstraat 56, 2522SM Den Haag
4,3
76 reviews
Oudemansstraat 56, 2522SM Den Haag
Dalurenkorting

Reviews

4,3
76 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Anjulee
13 uur geleden
Alleen de ingang is beetje ‘zoek’ , want de ingang is herzelfde als de reisbureau. Dus als op het website ookgdmeld wordt dan wordt makkelijker voor de bezoekers.verder vond ik het goed
Nazan
2 dagen geleden
Enthousiast verwelkomd, voelde me gelijk op mijn gemak. Een zorgvuldige brazilian wax gehad tijdens een gezellige babbel. Een zeer goede prijs voor een professionele behandeling. Dit word mijn beauty salon voortaan. Ga in de toekomt nog meer behandelingen bij Manoeshka laten doen. Topper!
Cora
8 dagen geleden
daiana
13 dagen geleden
Ik moest even zoeken naar de ingang, maar daarna verliep alles voorspoedig. Ik had een aparte omkleedruimte beter gevonden, maar dit ging ook en Manoeshka was gezellig en kundig. Betaling verliep ook makkelijk met een tikkie.
Jacqueline
18 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty Center Manoeshka
Oudemansstraat 56
2522SM Den Haag

Beauty Center Manoeshka aan de Oudemansstraat in Den Haag is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en ontharing. Verzorgende facials zijn heerlijke verwennerijtjes voor jezelf. Reiniging, maskertje, crème... Wie wordt daar nou niet blij van? Wil je je huidconditie eens goed aanpakken? Met microdermabrasie wordt je bovenste huidlaag mechanisch gepeeld. Hierdoor wordt je huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Het resultaat: een gladdere, egalere en stralende huid. Qua ontharingsbehandelingen heb je hier de keus uit IPL, epileren en harsen.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt