Beauty Clinic Dali

4,6
418 reviews
Kempenaar 3 -13, Lelystad, 8242BD
Vandaag open: 09:00 - 21:15

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Ons werk

Reviews

4,6
418 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Sharonna is deskundig, grondig, vriendelijk en stelt je op je gemak.
Vriendelijk en deskundig en geeft goede uitleg
Mijn wenkbrauwen zijn kundig gedaan, maar het voelde erg onpersoonlijk. Tijdens de verf laten intrekken zat de dame op haar mobiele telefoon. Als dat noodzakelijk is: trek je dan even terug en zet een muziekje oid aan. Blijf je in dezelfde ruimte: overleg met de klant.
Ik heb een algenpeeling laten doen en mijn huid is echt opgeknapt. Samen met wenkbrauwen harsen en verfen Het was super ontspannend. Sharrona weet wat ze doet en is erg vriendelijk. Ze geeft ook goede tips hoe je de huid het beste kan verzorgen na de behandeling .
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kayleigh
Schoonheidsspecialiste
4.4
7 reviews

Over

Goedendag, Ik ben Kayleigh Vos en ik ben 19 jaar en afgestudeerd schoonheidsspecialiste. In 2019/2020 heb ik meerdere maanden stage mogen lopen bij Beauty Clinic Dali onder begeleiding van Sharonna. Ik heb hier met veel plezier stage gelopen en ook een hoop geleerd. Nu ik mijn diploma heb bepaald, zal ik meerdere uren per week werkzaam zijn bij Beauty Clinic Dali. U kunt bij mij onder andere terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen, diverse wenkbrauw&wimper behandelingen en u kunt bij mij professioneel uw tanden laten bleken zonder waterstofperoxide in slechts 30 minuten.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Sharonna
Schoonheidspecialiste / eigenaresse
4.8
215 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sharonna

Professioneel14
Vriendelijk8
Deskundig7
Ervaren6

Over

Beauty Clinic Dali
Kempenaar 3 -13
8242BD Lelystad

Bij Beauty Clinic Dali aan de Kempenaar in Lelystad zijn er diverse schoonheidsbehandelingen mogelijk zoals definitieve ontharing middels IPL, wimper- en wenkbrauwbehandelingen, aroma-touch massage, huidverbeterende gezichtsbehandelingen en niet te vergeten de wimperlifting. Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de top producten van Alpha-H. ALPHA-H komt uit Australie en heeft veel prijzen gewonnen. Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, wat bijdraagt tot effectieve resultaten. Eigenaresse Sharonna is gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialiste en is voortdurend bezig met het volgen van diverse opleidingen om up to date te blijven en jou te kunnen voorzien van een optimale behandeling. Een bezoek aan deze salon brengt een glimlach op je gezicht!

MaMaandag
09:0015:30
DiDinsdag
09:0021:15
WoWoensdag
09:0015:30
DoDonderdag
09:0021:15
VrVrijdag
09:0015:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
10:3012:30
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt