Beauty Clinic Dali

4,7
800 reviews
Boterbloemhof 71, Lelystad
Open Zondag: 09:45 - 12:30

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,7
800 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Altijd heerlijk om een behandeling bij Sharonna te krijgen. Hele relaxte sfeer, en ze is gewoon goed in wat ze doet. ❤️
Het was super relaxed, voor herhaling vatbaar!
Super.en fijne behandeling
Wederom een heerlijke behandeling gehad, aanrader voor iedereen die goed voor zijn/haar huid wilt zorgen.
I am very satisfied. Sharonna was very professional. Great atmosphere.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sharonna
Schoonheidspecialiste / eigenaresse
4.9
400 reviews

Over

Sharonna Ben Haim is sinds 2013 eigenaresse van Beauty Clinic Dali. Al meer dan 10 jaar de specialist op het gebied van definitieve ontharing! Bij Beauty Clinic Dali in Lelystad zijn er diverse behandelingen mogelijk zoals definitieve ontharing middels de nieuwste technologie Diode Laser ontharen, huidverbetering, diverse wimper- en wenkbrauwbehandelingen en ook kan je bij Sharonna terecht voor een Reiki behandeling en een magische Tarot Reading. ​ Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de top producten van Alpha-H. ALPHA-H komt uit Australie en heeft veel prijzen gewonnen. Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, wat bijdraagt tot effectieve resultaten. Eigenaresse Sharonna is gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialiste en is voortdurend bezig met het volgen van diverse opleidingen om zo up to date te blijven en jou te kunnen voorzien van een optimale behandeling. ​ Echte schoonheid zit van binnen! ​ Mijn holistische kijk naar het leven, draag ik graag uit naar mijn klanten. Holisme betekent voor mij eenheid en mogen ZIJN wie we in wekelijkheid zijn. Holisme komt van het Griekse woord ‘holos’, dat ‘geheel’ betekent. De holistische theorie is een visie op het leven die de mens als geheel beschouwt. Lichaam, geest, gevoelens, gedachten en verlangens: alles is één. #missie Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken, door liefde vanuit mijn hart naar buiten te laten schijnen en hierdoor het licht in jou weer te laten schijnen. Echte schoonheid komt van binnenuit Voel je welkom bij ons in de salon. Liefs Sharonna Beauty Clinic Dali

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sharonna

Professioneel50
Vakkundig29
Deskundig27
Ervaren21
Kayleigh
Schoonheidsspecialiste
4.7
63 reviews

Over

Goedendag, Ik ben Kayleigh en ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste sinds 2020 In 2019/2020 heb ik meerdere maanden stage mogen lopen bij Beauty Clinic Dali onder begeleiding van Sharonna. Ik heb hier met veel plezier stage gelopen en ook een hoop geleerd. Nu ik mijn diploma heb behaald, zal ik meerdere uren per week werkzaam zijn bij Beauty Clinic Dali. U kunt bij mij onder andere terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen, diverse wenkbrauw en wimper behandelingen enook kunt bij mij professioneel uw tanden laten bleken zonder waterstofperoxide in slechts 30 minuten. Mijn specialiteiten: Hennabrows, Wenkbrauwen shapen&verven, Laser ontharing, Lash&Brow Lift BEHAALDE CERTIFICATEN/CURSUSSEN: Mei 2022: Masterclass Hennabrows Maart 2022: Cursus Diode Laser ontharen Een behandeling met de SCARLET TRIPLE DIODE ICE LASER is een ongekende methode voor definitieve ontharing die gebruik maakt van drie verschillende golflengtes licht. Hiermee zijn zowel kleine als grote oppervlaktes haarvrij te maken. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandelingen gemiddeld om de 6 à 10 weken plaats. ​ Oktober 2021: Cursus IPL Ontharen IPL staat voor Intense Pulsed Light; een behandeling waarbij lichtpulsen op de huid worden toegepast. Deze lichtenergie wordt door het melanine (pigment) in het haar en de haarwortel geabsorbeerd en omgezet in warmte waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Er zijn gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig die gemiddeld iedere 6 tot 8 weken plaatsvinden. Met IPL kan er een (blijvend) haar vermindering/reductie worden bereikt van wel 80 tot 90%. Maart 2021: Masterclass Hennabrows De wenkbrauwbehandeling met henna is enorm populair in onze salon vanwege de toenemende vraag en de mooie resultaten met hennabrows. December 2020: BrowLifting Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale brow lift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. Oktober 2020: Cursus Browmapping&Waxing Juni 2020: The All-in-1 Brow Class Tijdens deze cursussen heb ik alles ins en outs geleerd betreft de Henna behandeling voor de wenkbrauwen. Ook heb ik geleerd om super strakke wenkbrauwen te creëren door middel van de browmapping methode. Mei 2020: Profilach tanden bleken (zonder waterstofperoxide) Januari 2020: LashLift Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gekruld vanaf de wimperrand. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Kayleigh

Professioneel9
Vriendelijk8
Deskundig5
Aardig5

Over

Beauty Clinic Dali
Boterbloemhof 71
Lelystad

Bij Beauty Clinic Dali in Lelystad zijn diverse behandelingen mogelijk zoals onder andere definitieve ontharing middels de nieuwste technologie 'Triple Diode Laser', diverse wimper- en wenkbrauwbehandelingen, huidverbeterende gezichtsbehandelingen zoals bijvoorbeeld fruitzuur peelings, dermaplaning of microneedling en niet te vergeten de heerlijke Aroma massages en Reiki behandelingen om helemaal tot rust te komen.

Eigenaresse Sharonna is (sinds 2013) een gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialiste en is, voortdurend bezig met het volgen van diverse opleidingen en trainingen om zo up-to-date te blijven en jou te kunnen voorzien van een optimale behandeling.

Belangrijk om te weten: Klanten worden geacht om alleen en op tijd naar hun afspraak komen. Er is in de salon geen wachtruimte, dus er wordt van de klant gevraagd om geen kinderen of partners mee te nemen. De salon wil graag een rustige, ontspannen sfeer behouden waar klanten zich thuis voelen en van een moment voor zichzelf kunnen genieten.

De gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de top producten van Alpha-H, hoogwaardige producten uit Australië met hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, wat bijdraagt tot effectieve resultaten. De professionaliteit en expertise van de medewerkers en het gebruik van hoogwaardige producten zullen ervoor zorgen dat je stralend de salon weer verlaat. Een bezoek aan deze salon brengt een glimlach op je gezicht!

MaMaandag
09:0020:45
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
09:0020:45
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
09:4512:30

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Beauty Clinic Dali

Beauty Clinic Dali is geopend maandag, woensdag van 09:00 tot 20:45, dinsdag, donderdag van 09:00 tot 17:30 en zondag van 09:45 tot 12:30. De salon is gesloten vrijdag en zaterdag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Beauty Clinic Dali zijn: Facials / Gezichtsbehandelingen, Laserontharen en Wimpers en/of wenkbrauwen verven
De populairste behandeling, Facials / Gezichtsbehandelingen, heeft een gemiddelde prijs van € 56,06.
Bij Beauty Clinic Dali kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt