Kempenaar 3 -13, Lelystad, 8242BD
Vandaag open: 09:00 - 14:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,7
563 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heel blij weer met mijn mooie wenkbrauwen, Professionele behandeling.
Perfect. Goede adviezen meegekregen
Sharonna is byzonder attent en professioneel. Ga al jaren naar deze salon en ben nooit teleurgesteld. In alle opzichten een aanrader.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kayleigh
Schoonheidsspecialiste
4.5
27 reviews

Over

Goedendag, Ik ben Kayleigh Vos en ik ben 19 jaar en afgestudeerd schoonheidsspecialiste. In 2019/2020 heb ik meerdere maanden stage mogen lopen bij Beauty Clinic Dali onder begeleiding van Sharonna. Ik heb hier met veel plezier stage gelopen en ook een hoop geleerd. Nu ik mijn diploma heb behaald, zal ik meerdere uren per week werkzaam zijn bij Beauty Clinic Dali. U kunt bij mij onder andere terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen, diverse wenkbrauw en wimper behandelingen enook kunt bij mij professioneel uw tanden laten bleken zonder waterstofperoxide in slechts 30 minuten. Mijn specialiteiten: wenkbrauwen, IPL - definitieve ontharing, Lash Lift BEHAALDE CERTIFICATEN/CURSUSSEN: Oktober 2021: Cursus IPL Ontharen IPL staat voor Intense Pulsed Light; een behandeling waarbij lichtpulsen op de huid worden toegepast. Deze lichtenergie wordt door het melanine (pigment) in het haar en de haarwortel geabsorbeerd en omgezet in warmte waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Er zijn gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig die gemiddeld iedere 6 tot 8 weken plaatsvinden. Met IPL kan er een (blijvend) haar vermindering/reductie worden bereikt van wel 80 tot 90%. Maart 2021: Masterclass Hennabrows De wenkbrauwbehandeling met henna is enorm populair in onze salon vanwege de toenemende vraag en de mooie resultaten met hennabrows. December 2020: BrowLifting Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale brow lift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. Oktober 2020: Cursus Browmapping&Waxing Juni 2020: The All-in-1 Brow Class Tijdens deze cursussen heb ik alles ins en outs geleerd betreft de Henna behandeling voor de wenkbrauwen. Ook heb ik geleerd om super strakke wenkbrauwen te creëren door middel van de browmapping methode. Mei 2020: Profilach tanden bleken (zonder waterstofperoxide) Januari 2020: LashLift Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gekruld vanaf de wimperrand. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Kayleigh

Vriendelijk6
Sharonna
Schoonheidspecialiste / eigenaresse
4.9
285 reviews

Over

Sinds 2013 eigenaresse van Beauty Clinic Dali. Sharonna is de specialist in Flevoland op het gebied van huidverbetering en definitieve ontharing middels IPL. Ook is ze voortdurend bezig om zich te innoveren om zo up to date te blijven van de nieuwste trends en vernieuwing op het gebeid van beauty. Sharonna heeft een tal aan certificaten behaald de afgelopen jaren. Je bent in dit vak namelijk nooit uitgeleerd.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sharonna

Professioneel28
Deskundig17
Ervaren14
Vakkundig13

Over

Beauty Clinic Dali
Kempenaar 3 -13
8242BD Lelystad

Bij Beauty Clinic Dali aan de Kempenaar in Lelystad zijn diverse behandelingen mogelijk zoals definitieve ontharing middels IPL, wimper- en wenkbrauwbehandelingen, huidverbeterende gezichtsbehandelingen, wimperlifting en niet te vergeten Ombre Brows.

Eigenaresse Sharonna is gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialiste en is, net al medewerker Kayleigh, voortdurend bezig met het volgen van diverse opleidingen om zo up to date te blijven en jou te kunnen voorzien van een optimale behandeling. Zo heeft ze haar opleiding Ombré Brows onder andere gevolgd bij niemand minder dan van Rusen van Dutch Art Avenue.

De gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de top producten van Alpha-H, hoogwaardige producten uit Australië met hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, wat bijdraagt tot effectieve resultaten. De professionaliteit en expertise van de medewerkers en het gebruik van hoogwaardige producten zullen ervoor zorgen dat je stralend de salon weer verlaat. Een bezoek aan deze salon brengt een glimlach op je gezicht!

MaMaandag
10:0021:30
DiDinsdag
09:0021:30
WoWoensdag
09:0014:00
DoDonderdag
09:0016:00
VrVrijdag
14:0019:00
ZaZaterdag
14:0019:00
ZoZondag
09:3012:30
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt