Beauty Clinic Dali

4,6
678 reviews
Kempenaar 3 -13, Lelystad, 8242BD
Vandaag open: 09:15 - 16:00
Last-minute

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,6
678 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Was mijn eerste keer heel erg vriendelijk en alles werd keurig uitgelegd
Super! Zeker een aanrader!
Voelde me meteen op mijn gemak bij haar, ze is een leuke spontane meid die ook vertelt wat ze gaat doen en heeft goeie tips e.d. Wie weet ga ik nog eens…
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Daliyah
medewerkster Laser Ontharing

Over

Ik zal mij even kort voorstellen: ik ben Daliyah 20 jaar. Ik ben sinds maart 2020 zelfstandig ondernemer en werk als fotograaf in de paardenwereld, door heel Nederland en Europa heen. Daarnaast werk ik een aantal uren per week bij Beauty Clinic Dali en kan je bij mij terecht voor behandelingen met de nieuwste technologie laser/definitieve ontharing oftewel de Triple Diode Ice Laser. Liefst Daliyah

Behandelingen

Ontharen
Sharonna
Schoonheidspecialiste / eigenaresse
4.9
340 reviews

Over

Sharonna Ben Haim is sinds 2013 eigenaresse van Beauty Clinic Dali. Sharonna is de specialist in Flevoland op het gebied van huidverbetering en definitieve ontharing. Ook is ze voortdurend bezig om zich te innoveren om zo up to date te blijven van de nieuwste trends en vernieuwing op het gebeid van beauty. Sharonna heeft een tal aan certificaten behaald de afgelopen jaren. Je bent in dit vak namelijk nooit uitgeleerd.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sharonna

Professioneel42
Deskundig24
Vakkundig21
Ervaren18
Kayleigh
Schoonheidsspecialiste
4.6
45 reviews

Over

Goedendag, Ik ben Kayleigh en ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste sinds 2020 In 2019/2020 heb ik meerdere maanden stage mogen lopen bij Beauty Clinic Dali onder begeleiding van Sharonna. Ik heb hier met veel plezier stage gelopen en ook een hoop geleerd. Nu ik mijn diploma heb behaald, zal ik meerdere uren per week werkzaam zijn bij Beauty Clinic Dali. U kunt bij mij onder andere terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen, diverse wenkbrauw en wimper behandelingen enook kunt bij mij professioneel uw tanden laten bleken zonder waterstofperoxide in slechts 30 minuten. Mijn specialiteiten: Hennabrows, Wenkbrauwen shapen&verven, Laser ontharing, Lash&Brow Lift BEHAALDE CERTIFICATEN/CURSUSSEN: Mei 2022: Masterclass Hennabrows Maart 2022: Cursus Diode Laser ontharen Een behandeling met de SCARLET TRIPLE DIODE ICE LASER is een ongekende methode voor definitieve ontharing die gebruik maakt van drie verschillende golflengtes licht. Hiermee zijn zowel kleine als grote oppervlaktes haarvrij te maken. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De behandelingen gemiddeld om de 6 à 10 weken plaats. ​ Oktober 2021: Cursus IPL Ontharen IPL staat voor Intense Pulsed Light; een behandeling waarbij lichtpulsen op de huid worden toegepast. Deze lichtenergie wordt door het melanine (pigment) in het haar en de haarwortel geabsorbeerd en omgezet in warmte waardoor het haarzakje wordt vernietigd. Er zijn gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig die gemiddeld iedere 6 tot 8 weken plaatsvinden. Met IPL kan er een (blijvend) haar vermindering/reductie worden bereikt van wel 80 tot 90%. Maart 2021: Masterclass Hennabrows De wenkbrauwbehandeling met henna is enorm populair in onze salon vanwege de toenemende vraag en de mooie resultaten met hennabrows. December 2020: BrowLifting Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale brow lift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. Oktober 2020: Cursus Browmapping&Waxing Juni 2020: The All-in-1 Brow Class Tijdens deze cursussen heb ik alles ins en outs geleerd betreft de Henna behandeling voor de wenkbrauwen. Ook heb ik geleerd om super strakke wenkbrauwen te creëren door middel van de browmapping methode. Mei 2020: Profilach tanden bleken (zonder waterstofperoxide) Januari 2020: LashLift Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gekruld vanaf de wimperrand. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Kayleigh

Professioneel7
Vriendelijk7

Over

Beauty Clinic Dali
Kempenaar 3 -13
8242BD Lelystad

Bij Beauty Clinic Dali aan de Kempenaar in Lelystad zijn diverse behandelingen mogelijk zoals definitieve ontharing middels IPL, diverse wimper- en wenkbrauwbehandelingen, huidverbeterende gezichtsbehandelingen zoals bijvoorbeeld dermaplaning of microneedling en niet te vergeten collageen licht therapie van de Beauty Angel.

De Beauty Angel gebruikt licht met een bepaalde frequentie om de huid op een natuurlijke wijze te verjongen. Het zogenoemde Beauty Light wordt door de huidcellen opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Hierdoor worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. Het resultaat is een strakkere en gezondere huid.

Eigenaresse Sharonna is (sinds 2013) een gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialiste en is, net al medewerker Kayleigh, voortdurend bezig met het volgen van diverse opleidingen en trainingen om zo up to date te blijven en jou te kunnen voorzien van een optimale behandeling.

De gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de top producten van Alpha-H, hoogwaardige producten uit Australië met hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, wat bijdraagt tot effectieve resultaten. De professionaliteit en expertise van de medewerkers en het gebruik van hoogwaardige producten zullen ervoor zorgen dat je stralend de salon weer verlaat. Een bezoek aan deze salon brengt een glimlach op je gezicht!

MaMaandag
09:1520:30
DiDinsdag
09:1516:00
WoWoensdag
09:1516:00
DoDonderdag
09:1521:30
VrVrijdag
09:1519:30
ZaZaterdag
13:1518:30
ZoZondag
09:3012:30
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt