Beauty Clinic Dali

4,6
452 reviews
Kempenaar 3 -13, Lelystad, 8242BD

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Ons werk

Reviews

4,6
452 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Top salon, netjes en schoon. Ze legt alles goed uit👌 Echt een aanrader!
Een aanrader! Mijn huid voelt zacht en gladder
Alles ziet er weer strak uit
Super salon!!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kayleigh
Schoonheidsspecialiste
4.6
11 reviews

Over

Goedendag, Ik ben Kayleigh Vos en ik ben 19 jaar en afgestudeerd schoonheidsspecialiste. In 2019/2020 heb ik meerdere maanden stage mogen lopen bij Beauty Clinic Dali onder begeleiding van Sharonna. Ik heb hier met veel plezier stage gelopen en ook een hoop geleerd. Nu ik mijn diploma heb behaald, zal ik meerdere uren per week werkzaam zijn bij Beauty Clinic Dali. U kunt bij mij onder andere terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen, diverse wenkbrauw en wimper behandelingen enook kunt bij mij professioneel uw tanden laten bleken zonder waterstofperoxide in slechts 30 minuten. Mijn specialiteiten: wenkbrauwen, Lash Lift, massages (gezicht/nek/schouder/decollete) Extra cursussen gevolgd: Mei 2020: Profilach tanden bleken (zonder waterstofperoxide) Juni 2020: The All-in-1 Brow Class Tijdens deze cursussen heb ik alles ins en outs geleerd betreft de Henna behandeling voor de wenkbrauwen. Ook heb ik geleerd om super strakke wenkbrauwen te creëren door middel van de browmapping methode. De wenkbrauwbehandeling met henna is enorm populair in salons vanwege de toenemende vraag en de mooie resultaten met hennabrows. Januari 2020: LashLift Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gekruld vanaf de wimperrand. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Sharonna
Schoonheidspecialiste / eigenaresse
4.8
232 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Sharonna

Professioneel18
Vriendelijk11
Deskundig8
Vakkundig8

Over

Beauty Clinic Dali
Kempenaar 3 -13
8242BD Lelystad

Bij Beauty Clinic Dali aan de Kempenaar in Lelystad zijn diverse behandelingen mogelijk zoals definitieve ontharing middels IPL, wimper- en wenkbrauwbehandelingen, huidverbeterende gezichtsbehandelingen, wimperlifting en niet te vergeten Ombre Brows.

Eigenaresse Sharonna is gediplomeerd ANBOS schoonheidsspecialiste en is, net al medewerker Kayleigh, voortdurend bezig met het volgen van diverse opleidingen om zo up to date te blijven en jou te kunnen voorzien van een optimale behandeling. Zo heeft ze haar opleiding Ombré Brows onder andere gevolgd bij niemand minder dan van Rusen van Dutch Art Avenue.

De gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de top producten van Alpha-H, hoogwaardige producten uit Australië met hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, wat bijdraagt tot effectieve resultaten. De professionaliteit en expertise van de medewerkers en het gebruik van hoogwaardige producten zullen ervoor zorgen dat je stralend de salon weer verlaat. Een bezoek aan deze salon brengt een glimlach op je gezicht!

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0021:15
WoWoensdag
09:0014:00
DoDonderdag
09:0021:15
VrVrijdag
09:0014:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
09:3012:30
Salonawards
Top Rated 2019Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt