Beauty en Wellness Zuid-Drenthe

Amsterdamscheveldlaan 9, 7887TK Erica
5,0
10 reviews
Amsterdamscheveldlaan 9, 7887TK Erica

Alle behandelingen

Reviews

5,0
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Mijn ervaring bij de behandeling door schoonheidsspecialiste Roelien was gewéldig. Zeer zorgvuldig, vooraf goede uitleg en enorm ontspannend. TOP!!!
Monique
4 maanden geleden
Ontvangst was uitermate vriendelijk. Ik had nog nooit een hot stone massage gehad, maar vond het heerlijk. Het was een heerlijk, ontspannende massage.
Anneke
8 maanden geleden
Rik
9 maanden geleden
Vanwege onverwachte omstandigheden binnen het hotel moest onze behandeling verzet worden, Samen een nieuwe afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak bleek dat mijn huidaandoening problemen gaf voor mijzelf als ik gemasseerd zou worden dus hebben we samen naar een nieuwe passende behandeling gezocht. Kortom flexibel, word met je meegedacht en een goede verzorging. Ook mijn vrouw heeft haar gezichtbehandeling als heel goed ervaren.
Marco
één jaar geleden
Een woord: geweldig
Preet Van egmond
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty en Wellness Zuid-Drenthe
Amsterdamscheveldlaan 9
7887TK Erica

Beauty en Wellness Zuid-Drenthe is de ideale plek om volledig tot rust te komen. Laat je verwennen met een fijne gezichtsbehandeling, massage of heerlijke manicure en pedicure. Deze boutique spa is gelegen in het Hampshire Hotel Zuid-Drenthe in Erica, een prachtige locatie midden in een bosrijke omgeving. Geniet van een behandeling op maat en combineer deze met het gebruik van alle wellnessfaciliteiten. Laat al je zorgen van je afglijden terwijl je even de dagelijkse sleur doorbreekt. Een bezoek aan Beauty en Wellness Drenthe doet wonderen voor lichaam en geest.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:0017:00
Donderdag
10:3015:30
Vrijdag
14:0020:00
Zaterdag
11:0017:00
Zondag
11:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt