Beauty & Glamour by Alianna

Dierenselaan 191 G, 2573KG Den Haag
4,5
109 reviews
Dierenselaan 191 G, 2573KG Den Haag
Dalurenkorting

Reviews

4,5
109 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Wilma
4 dagen geleden
Wat een topper zou ik zeggen . Ik ben zelf heel bescheiden en delicaat , dus wat mijn nagels betreft moet de gene heel secuur zijn en voorzichtig ! En dat was Adrianna zeker wel . Ze legde me stap voor stap uit wat ze gaat uitvoeren en doen , wat mij onwijs op me gemak stelde . Ze vroeg heel veel door zodat ze aan mijn wensen kon voldoen . Ik heb in het verleden heel wat bezoeken gehad in salons maar ik liep er nooit zeer met tevredenheid en openhartigheid weg ! Maar hier kwam ik met een glimlach naar buiten ! Ik zou zeker aanbevelen , netheid orde en klantvriendelijkheid staat er op nr 1 ! Laat staan de hygiëne en service . Tot gauw maar weer ! Een topper !!
Kim
6 dagen geleden
Ik vond de pedicure helemaal niets. Heb eerder ergens anders gehad, was het wereld van verschil. Zonde voor je geld. Ik had om french manicure gevraagd was ze het vergeten en alsnog gedaan. Was er totaal niet tevreden mee schreef gezet kon ik het net zo goed zelf doen. Eenmaal thuis een paar zijn al weg. Totaal niet professioneel gezet.
Souad
6 dagen geleden
Ik ben super blij💅🏻
Anoniem
9 dagen geleden
Goed, snel
Anoniem
25 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty & Glamour by Alianna
Dierenselaan 191 G
2573KG Den Haag

In de schoonheidssalon Beauty & Glamour by Alianna aan de Dierenselaan draait alles om kwaliteit en perfectie. Adrianna heeft een passie voor schoonheid. Ze heeft veel opleidingen afgerond op het gebied van beauty en mag zichzelf nu cosmetoloog, make-up artist en nagelstyliste noemen. Ook is ze gespecialiseerd in Fake Bake tanning. Ze werkt met hoogwaardige producten en geeft je graag een professioneel advies. Naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen en Fake Bake tanning kun je hier onder andere terecht voor mesotherapie, manicure, pedicure, gel-, acryl- en titaniumnagles en visagie. Let op: de salon is boven de Hema gevestigd.

Let op: in de salon worden enkel vrouwen behandeld.

Maandag
09:0015:00
Dinsdag
08:0021:00
Woensdag
08:0015:00
Donderdag
08:0021:00
Vrijdag
08:0015:00
Zaterdag
08:0015:00
Zondag
17:3022:00

Schoonheidssalons in de buurt