Beauty & Massagesalon Minie

Eendrachtsweg 28, Rotterdam
4,1
513 reviews
Eendrachtsweg 28, Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,1
513 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Fijne salon voor een snelle en goede behandeling. Best te bereiken met fiets of ov. Wanneer je met 2 personen komt en tegelijk wil kun je het beste van te voren bellen. Fijn dat je via Treatwell een medewerker kan selecteren van wie je de behandeling wil.
Anoniem
één dag geleden
Tip: Wanneer het druk is toch goed de tijd nemen voor de klanten of minder klanten zonder afspraak Top: Kwaliteit Pedicure is heel goed
Alicia
2 dagen geleden
Ik vond de pedicure en voetmassage heerlijk ik kom zeker weer terug.
Anoniem
2 dagen geleden
Gellak ziet er netjes uit. Echter, huidige (gewone) nagellak werd verwijderd met een vijl ipv remover waardoor mijn nagelriemen zijn beschadigd/geschaafd. Geen basecoat en geen topcoat.
Sophie
2 dagen geleden
Nagelriemen veel de ver terug geduwd en 'bijgeknipt' waardoor het nu geïrriteerd is. Nagels met gewone nagellak laten lakken. Zeer slecht; allemaal belletjes in de nagellak en na 2 uur was het nog steeds niet uitgehard en dus beschadigd. Ik heb het dezelfde avond eraf gehaald.
S
2 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty & Massagesalon Minie
Eendrachtsweg 28
Rotterdam

Beauty & Massagesalon Minie op de Eendrachtsweg is een hippe salon in het centrum van Rotterdam. Ze bieden diverse schoonheidsbehandelingen zoals massages, gezichtsbehandelingen, ontharen, manicure en pedicure. Het personeel is gediplomeerd en ziet schoonheidsverzorging als de kunst om de schoonheid van het lichaam te verhogen en te behouden. Dit bereiken ze door rust, reiniging en verzorging met goede producten. Ze zijn goed bereikbaar per tram en elke dag open.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0020:00
Woensdag
11:0020:00
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
11:0020:00
Zondag
13:0019:00

Schoonheidssalons in de buurt