Beauty Mi Reviews

Jan Barendselaan 78 , Poeldijk

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
546 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb al meerdere behandelingen gehad en zie zeker verbetering van mijn huid. Mireille en Laura kijken beide wat er op dat moment nodig is en geven goede adviezen en uitleg over wat ze doen.
Een peeling behandeling gehad. Werkt perfect voor een stralende huid. En met een perfectionist persoon als Mireille is lukt het uitstekend om een mooie stralende huid te verkrijgen. Laat de keuze meestal aan haar over welke behandeling ik toe moet passen voor mijn huid. Dik tevreden.
Mireille is een top schoonheidsspecialiste. Ze kan je in 2 minuten vertellen wat het beste is voor jouw huid. Ze neemt de tijd voor je en laat je thuis komen! Kortom.. Een top salon!
Mireille is de beste schoonheidsspecialiste van het Westland. Wat zeg ik? Van heel Zuid Holland. Ze is aangenaam in de omgang, gepassioneerd over haar vak en state-of-the-art opgeleid. Daarnaast bezit ze de gave aan te voelen wat je nodig hebt.
Zoals altijd: perfect. Ze zit in een hele droevige en moeilijke periode door het overlijden van haar vader. Toch doet ze heel professioneel haar werk. Ik neem mijn petje af voor haar.
1
2
34
110