Beauty Morals

Havikskruid 52, 1112NN Diemen
4,8
36 reviews
Havikskruid 52, 1112NN Diemen
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
36 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Prima behandeling echte vakvrouw
Carla
12 dagen geleden
Raquel
22 dagen geleden
Hele fijne gezichtsbehandeling met persoonlijke aandacht voor jouw huidtype. Erg fijne ontvangst ook met een warmtedeken en drinken.
Anna
24 dagen geleden
Ik heb mijn wenkbrauwen bij Edith Hartskeerl laten tatoeëren. En ik ben echt ontzettend blij met het resultaat. Ik vond het erg spannend om het te laten doen. Het Is toch iets in je gezicht. Maar Edith geeft je een goed gevoel omdat ze echt weet wat ze doet en goed luistert naar wat jij wilt. Dat is echt heel fijn. Tijdens het tatoeëren heb ik geen pijn gevoeld. De verdoving hielp goed. Ik ben er super super blij mee ! Ik zou het zo nog een keer doen!
Rachel
één maand geleden
A very professional and very kind lady who performed my eye liner pmu. She really knows her stuff and explained everything very well. Also a nice cup of tea and a heated blanket combined with a warm and friendly chat made me feel very welcome and comfortable.
Brigitte
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty Morals
Havikskruid 52
1112NN Diemen

Aan de Havikskruid in Diemen-Zuid vind je Beauty Morals. Eigenaresse Edith heeft het certificaat behaald voor allround micropigmentation specialist. Zij is dan ook vooral gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up en werkt met veel zorgvuldigheid om het beoogde resultaat te behalen. Daarnaast kun je hier terecht voor fijne gezichtsbehandelingen en mooie wimpers en wenkbrauwen. Na een warm en professioneel ontvangst wordt iedere minuut van de behandeling met volle aandacht aan jou besteed, ook tijdens een masker of vapozone. Er wordt gewerkt met de productlijnen van Medik8 en Meditopics.

MaMaandag
12:0020:00
DiDinsdag
10:0014:30
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0014:30
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
12:0020:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Huidklinieken in de buurt