Beauty Ranch

Eeweg 7, 3227AH Oudenhoorn
4,7
17 reviews
Eeweg 7, 3227AH Oudenhoorn

Reviews

4,7
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het was weer goed gezellig. weer top nagels
Kyrsten
3 maanden geleden
Ik wordt altijd fijn geholpen. Veronicka is geweldig. Ga elke keer tevreden en met mooie nagels naar huis. Het is echt een aanrader.
Kyrsten
4 maanden geleden
Geweldige salon. netjes Veronicka is ook leuk en goed in wat ze doet. Je krijgt goed advies. Het is zeker een aanrader als je voor wimpers of nagels wil gaan.
Kyrsten
6 maanden geleden
lara
7 maanden geleden
Wat een onwijs lieve vrouw is Veronika! En buiten het feit dat de behandeling onwijs relaxed en gezellig was, zien m'n nagels er perfect uit! Eindelijk na jaren nagelbijten heb ik ook mooie, verzorgde maar vooral vrouwelijke nagels!
Guusje
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty Ranch
Eeweg 7
3227AH Oudenhoorn

Aan de Eeweg in Oudenhoorn ligt beautysalon Beauty Ranch. Eigenaresse Veronika houdt zich graag bezig met het zorgen voor en verzorgen van zowel mens als dier. Ben je een dierenvriend en kunnen je nagels of wimpers wel een make-over gebruiken? Kom dan zeker eens langs bij Beauty Ranch! Hier kun je een bezoek aan de salon combineren met een bezoekje aan de ranch. Veronika ontvangt je graag met een kopje koffie of thee en laat je tijdens de behandeling op deze bijzondere locatie weer helemaal tot rust komen.

Maandag
13:3019:00
Dinsdag
13:3019:00
Woensdag
13:3019:00
Donderdag
13:3019:00
Vrijdag
13:3019:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt