Beauty@Refreeze

4,6
421 reviews
Dorpstraat 49, Ulvenhout, 4851CK
Vandaag open: 08:30 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,6
421 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vriendelijk en deskundig personeel.
Ze is zorgzaam ,attent en geven advies hoe het het beste je huid kan verzorgen
Heel prettige behandeling
Ik had geen behandeling bij Manon maar bij iemand anders. Ik was hier voor het eerst maar vond de behandeling minimaal en viel tegen. Reinigen en scrub massage waren ok, maar om gerstekorrels weg te halen moest ik extra vragen. Ook epileren zat er niet bij. Had het wat professioneler en uitgebreider verwacht. Ga denk ik toch maar terug naar mijn oude adresje in het Ginneken.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lucy
Schoonheidsspecialiste

Over

Hallo mijn naam is Lucy. Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij beauty@refreeze. Ik werk hier met veel plezier en mijn specialisaties liggen nu vooral op moduleren en het mooi maken van wenkbrauwen. In de komende jaren hoop ik mijn specialisaties te vergroten en meerdere cursussen te volgen. Hopelijk tot snel, Groetjes Lucy.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Gezicht
Manon
Schoonheidsspecialiste Pedicure
4.8
93 reviews

Over

Hallo allemaal, Mijn naam is Manon Graafmans. Sinds 1 september 2019 ben ik in dienst genomen bij Beauty at Refreeze. Hier werk ik met veel plezier als schoonheidsspecialiste en pedicure. Toen ik starte bij Beauty at Refreeze heb ik mijn kennis uitgebreid met een training van Ik Skin Perfection. Kort geleden heb ik weer een nieuwe training gehad en kan ik mezelf Skin&Age specialist noemen. In de toekomst wil ik graag mijn kennis blijven uitbreiden door verschillende cursussen en trainingen te volgen. Wil jij een keer genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling of zijn je voeten een keertje toe aan een pedicure behandeling. Boek dan snel je afspraak in en ik help je graag verder. Hopelijk tot snel! Liefs Manon 💆‍♀️

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Manon

Deskundig14
Professioneel12
Vakkundig11
Zorgzaam7
Cristel
Schoonheidsspecialiste
4.9
137 reviews

Over

Mijn naam is Cristel Ik ben ruim 24 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb sinds 2008 mijn eigen salon Beauty@work. Vanaf 1 september 2019 zijn we verhuisd naar de Dorpstraat in Ulvenhout. Naast de schoonheidssalon hebben we een Whole Body Cryo therapie cabine. Na 3 minuten in -110 graden Celsius stap je als een ander mens uit de cabine, fit, opgewekt en vol energie! Wij werken met IK Skin Perfection en helpen jou het maximale te halen uit jouw schoonheid. Met een stralende huid én glimlach als resultaat! Mijn focus ligt tevens op het gebied van ontharen, zowel tijdelijk door middel van epileren, harsen en waxen als definitief ontharen met behulp van IPL en elektrisch ontharen.

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Cristel

Professioneel24
Deskundig16
Vakkundig15
Vriendelijk14

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht

Over

Beauty@Refreeze
Dorpstraat 49
4851CK Ulvenhout

Aan de Dorpstraat in Ulvenhout zit Beauty@refreeze schoonheidsinstituut. Bij deze salon hangt een rustige en ontspannen sfeer in de zaak en je voelt je hier meteen op je gemak. Het vriendelijke, behulpzame en vakkundige personeel helpt je ontspannen en voorzien je van een heerlijke beauty behandeling. Of het nou gaat om een gezichtsbehandeling, pedicure of definitief ontharen, hier zit je hier goed.

De salon heeft al ruim 25 jaar ervaring en werkt met de natuurlijke producten van Ik Skin Perfection. De ideale plek om je van top tot teen te laten verwennen en even heerlijk te ontspannen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:3020:00
WoWoensdag
08:3020:00
DoDonderdag
08:3020:00
VrVrijdag
08:3018:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt