Beauty@Refreeze

4,6
101 reviews
Dorpstraat 49, Ulvenhout, 4851CK

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Ons werk

Reviews

4,6
101 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ze deed wel erg haar best.maar 3 keer op dezelfde plaats hars moeten smeren...weet niet of dit zo goed is. Ik had enkel harsen gevraagd.Ik moest ook ineens 15€ meer betalen dan vorige keer. Ik heb thuis op mijn prijslijst van jullie gekeken en daar staat op harsen bovenlip en of kin 10€....
Ik ben heel erg tevreden over de behandelingen, service, vriendelijkheid, persoonlijkheid van de salon!!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Nikki

Over

Mijn naam is Nikki en ben in 2012 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, hierna heb ik nog verschillende cursussen gevolgd en ben in een expert in mooie wenkbrauwen creëren. Graag kijk ik met jou naar een passende behandeling voor een optimaal resultaat, zodat jij met een glimlach weer de deur uit gaat! Ik zie je graag snel! Liefs Nikki.

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen
Manon
Schoonheidsspecialiste Pedicure
4.6
13 reviews

Over

Mijn naam is Manon Graafmans. Ik ben in 2017 afgestudeerd voor All round schoonheidsspecialiste. Hierna ben ik met de opleiding voor pedicure begonnen, gevolgd door medisch pedicure. Sinds 1 september 2019 ben ik dienst genomen bij Beauty at Refreeze. Hier werk ik met veel plezier als schoonheidsspecialiste en pedicure. Bij Beauty at Refreeze heb ik mijn kennis uitgebreid door een training te volgen bij Ik Skin Perfection. In de toekomst wil ik graag mijn kennis blijven uitbreiden door verschillende cursussen en trainingen te volgen. Hopelijk tot snel! Manon 💆‍♀️

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Cristel
Schoonheidsspecialiste
4.9
49 reviews

Over

Mijn naam is Cristel Ik ben ruim 24 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb sinds 2008 mijn eigen salon Beauty@work. Vanaf 1 september 2019 zijn we verhuisd naar de Dorpstraat in Ulvenhout. Naast de schoonheidssalon hebben we een Whole Body Cryo therapie cabine. Na 3 minuten in -110 graden Celsius stap je als een ander mens uit de cabine, fit, opgewekt en vol energie! Wij werken met IK Skin Perfection en helpen jou het maximale te halen uit jouw schoonheid. Met een stralende huid én glimlach als resultaat! Mijn focus ligt tevens op het gebied van ontharen, zowel tijdelijk door middel van epileren, harsen en waxen als definitief ontharen met behulp van IPL en elektrisch ontharen.

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Cristel

Professioneel9
Vriendelijk6
Deskundig6
Vakkundig6

Voorzieningen

Algemeen
Airconditioning
Product
Natuurlijke ingrediënten
Internet
Gratis wifi
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid

Over

Beauty@Refreeze
Dorpstraat 49
4851CK Ulvenhout

Aan de Dorpstraat in Ulvenhout zit Beauty@refreeze schoonheidsinstituut. Bij deze salon hangt een rustige en ontspannen sfeer in de zaak en je voelt je hier meteen op je gemak. Het vriendelijke, behulpzame en vakkundige personeel helpt je ontspannen en voorzien je van een heerlijke beauty behandeling. Of het nou gaat om een gezichtsbehandeling, pedicure of definitief ontharen, hier zit je hier goed.

De salon heeft al ruim 25 jaar ervaring en werkt met de natuurlijke producten van Ik Skin Perfection. De ideale plek om je van top tot teen te laten verwennen en even heerlijk te ontspannen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:3020:00
WoWoensdag
08:3020:00
DoDonderdag
08:3020:00
VrVrijdag
08:3018:00
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt