Reviews

4,5
162 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben goed behandeld en me wimpers zijn mooi gebleven over 3 weken ga ik weer :$
Marliza
2 dagen geleden
Ben super blij met mijn wimperextensions. Elke morgen sta ik weer met een frisse look op. Kimaya gaat professioneel te werk en stelt je op je gemak tijdens de behandeling. Dank je wel!
Jerney
3 dagen geleden
Ik heb een paar recenties gelezen maar men moet het altijd zelf ervaren, mijn persoonlijke ervaring is niets anders dan tevredenheid. Kimiya was ziekjes en had mij toch niet alleen netjes ontvangen maar bespreekt vooraf wat je wensen zijn en kan evt haar advies geven. Werk in de gezondheidszorg en let altijd op hygiëne en haar werkwijze en salon zijn tiptop in orde. Ben met mooie wimpers de deur uitgegaan. Zou meer dan een 10 willen geven en wordt een vaste klant. Kimiya nogmaals superbedankt!!
Khadijah
24 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Kimiya is lekker gezellig maar ook professioneel. Ik ben erg blij met mijn wimpers en wenkbrauwen ik had ze zwart laten verven maar vond iets te hard achteraf derde dag al minder hard volgende keer donkerbruin laten verven maar al met al erg tevreden. Zelfs mijn man heeft diezelfde dag nog wven zijn wenkbrauwen later shapen erg mooi en mannelijk gebleven En wij komen zeker hier terug .
Natalie
24 dagen geleden
Super!
Hanane
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Beauty Salon Le Diamant
Rotterdamsedijk 403B
3112AP Schiedam

Wanneer je in Schiedam bent, moet je echt een bezoek brengen aan de Rotterdamsedijk. Zeker nu je er naar Beauty Salon Le Diamant kunt. Hier voorzien ze je in een professionele ruimte van mooie nagels, wimpers en nog meer. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en geven professioneel advies tegen aantrekkelijke prijzen. Try it yourself!

Maandag
10:3019:00
Dinsdag
10:3019:00
Woensdag
10:3019:00
Donderdag
10:3019:00
Vrijdag
10:3019:00
Zaterdag
10:3019:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt