Le Diamant Beauty

4,9
1114 reviews
Boompjes 40, Rotterdam
Open Maandag: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
1114 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een fijne, schone en rustige salon. Mooi (eind)esultaat, heel natuurlijk. Na ervaringen met andere salons, kan ik deze salon van harte aanbevelen.
Ik heb hele gevoelige ogen waardoor ik geen mascara kan aanbrengen. Na lang piekeren besloot ik toch om een lashlift te nemen, ik ben er ontzettend blij mee!!! Super hygiënisch en duidelijk + meteen ook mijn wenkbrauwen gedaan waar ik ook super tevreden mee ben♥️
Erg blij met Le Diamant Beauty!
Fijne salon. rustige sfeer en deskundige begeleiding. Goed advies. Kwaliteit wimpers erg goed.
I am always super confident with Kimya. She is so good and my eyebrows are always perfect. I have been to many salons, but she is the only one I can trust she will do amazing job every time.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kimiya
Eigenaresse
4.9
815 reviews

Over

Le Diamant is gespecialiseerd in alle technieken en effecten wimperextensions met name de populaire Fox eye en de Eyeliner. Bij Le Diamant wordt er met kwalitatief hoogwaardige producten gewerkt, de manier waarop wij de extensions plaatsen, zorgt ervoor dat je eigen wimpers niet beschadigen en door blijven groeien! Tevens zijn je wenkbrauwen bij ons in goede handen. Lees onze algemene voorwaarden alvorens je een afspraak gaat boeken: https://www.salonlediamant.nl/algemene-voorwaarden/ Na het plaatsen van een boeking, volgt er een SMS-Bericht voor het voltooien van de aanbetaling, hierna is je boeking definitief. Let op! Kom alleen en op tijd naar je afspraak! Instagram: lediamantbeauty

Behandelingen

Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Kimiya

Professioneel75
Vakkundig51
Ervaren32
Getalenteerd31

Over

Le Diamant Beauty
Boompjes 40
Rotterdam

Rotterdam Centrum zit Le Diamant Beauty. Eigenaresse Kimiya is gespecialiseerd in wimperextensions, LVL wimperlifting, brow lamination en andere brow treatments. Ze is altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, producten en technieken, zodat ze jou de beste behandeling kan geven. Er zal voor de behandeling een intake plaatsvinden, zodat je precies weet wat er bij jouw ogen past. Elke wimperbehandeling wordt professioneel uitgevoerd zodat je eigen wimpers niet beschadigen. De wimperextensions worden op een manier geplaatst zodat ze niet tussentijds verwijderd hoeven te worden en zodat je ze kunt blijven opvullen zonder enige beschadiging.

Let op: Bij no show of annuleren binnen 24 uur, zal de totale prijs in rekening worden gebracht.

Bij verplaatsen van je afspraak binnen 24 uur (afzonderlijk van uitzonderingen) wordt er 50% van de totale prijs in rekening gebracht.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Le Diamant Beauty

Le Diamant Beauty is geopend van maandag tot zaterdag van 10:00 tot 17:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Le Diamant Beauty zijn: Wimperextensions, Wimpers en/of wenkbrauwen verven en Wenkbrauwen - threaden
De populairste behandeling, Wimperextensions, heeft een gemiddelde prijs van € 52,50.
Bij Le Diamant Beauty kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023Top Rated 2022Top Rated 2021Top Rated 2020Top Rated 2019

Schoonheidssalons in de buurt