Reviews

4,3
5 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
I had the treatment Microdembrasie. My skin got a well-done analyse before the treatment. The treatment itself was done very well and carefully, in relaxed and warm atmosphere. I am happy to find this place – can only recommend it!
Barbara
6 maanden geleden
Was mijn eerste keer dat ik zoiets deed. Ging voor het verwijderen van me mee-eters, dat is super gelukt. Goed advies gekregen, ook eerlijk advies: Gewoon doen wat ze zeggen en dan hoef je eigenlijk weinig naar de specialist te gaan. Ik kan dat soort klantgerichte eerlijkheid zeker waarderen. Goede salon, was heel relaxt, ik kom terug:)
Juriaan
8 maanden geleden
Anoniem
9 maanden geleden
Ik kreeg acne behandeling en ik krijg veel tips advies, Ik ben heel erg te vreden over. ik ga vaker bezoeken naar deze salon!
Anoniem
één jaar geleden
Heerlijke gezichtsbehandeling gehad van een vriendelijke en deskundige specialist. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en er werd ruim de tijd voor mij genomen. Ik kreeg eerst een huidanalyse en vervolgend werd in overleg een gezichtsbehandeling geadviseerd. Ik kom hier zeker weer terug
één jaar geleden

Over

Beauty Unlimited Amsterdam Schoonheidssalon
Oude IJselstraat 15
1078CL Amsterdam

Ben je op zoek naar een allround salon waar ze gespecialiseerd zijn in verschillende behandelingen? Bij schoonheidssalon Beauty Unlimited Amsterdam in het mooie Amsterdam-Zuid vind je alles onder één dak. Huidspecialist Jiska en haar deskundige team geven er met veel positieve energie adviezen en behandelingen voor een stralende en gezonde huid. Beauty Unlimited Amsterdam werkt met de beste producten waaronder Medik8, Murad, LavieSage en Youngblood.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0019:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt