Beautycosmetic - The Beautyhall Reviews

Nieuwe binnenweg 295b, Rotterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

5,0
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben heel blij met het resultaat van mijn behandeling(lipblush). Nu heb ik tot 2 jaar lang een mooi kleurtje op mijn lippen. De behandelaar was een hele aardige dame en was heel duidelijk en voelde mij gelijk op mijn gemak.
Fijne ervaring gehad en ben super blij met het resultaat. De behandelaar was erg vriendelijk en luisterde goed naar mijn wensen. Ze had alles goed uitgelegd. Ik ben twee keer geweest, de eerste behandeling en ongeveer 6 weken later voor de touch up. Ik raad een behandeling hier zeker aan!
Ik heb laatst een powderbrow behandeling gehad. Ik werd heel lief ontvangen en voelde me ontzettend op m'n gemak door haar. Ze nam ook echt de tijd om alles goed uit te leggen en naar mijn wensen te luisteren betreft hoe ik mijn wenkbrauwen wilde. Ze heeft de tijd genomen voor mijn wenkbrauwen en ik ben zeer tevreden met de resultaat!!
je wordt super goed geadviseerd en geholpen. Medewerkster is super aardig en denkt goed met jou mee. De hygiëne is perfect. Ik ben voor mijn wenkbrauwen geweest en ben daar heel erg blij mee. Binnenkort een afspraak maken voor mijn lippen.
Ik word er altijd super fijn behandeld, daarnaast ook nog eens super goed in haar werk. Na de eerste keer wist ik al dat ik vaker zou komen!
1
2