Beautylinks by Ida

Koninginneweg 199 -2, Amsterdam, 1075CR

Sorry, Beautylinks by Ida is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

MJ Hairstyling

90 reviews
Zeilstraat 10, Amsterdam

Vislene Ferreira Studio

452 reviews
Marathonweg 13, 1076SX Amsterdam

Cleopatra Hair and Beauty

1040 reviews
Zeilstraat 24, Amsterdam

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,8
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ida is een fijne, vakkundige kapper met heel veel ervaring. Hierdoor heeft ze aan een half woord genoeg. En haar manier van kleuren is fantastisch!
Warm welkom, gezellige sfeer en hele leuke gesprekken met Ida! Dat allemaal terwijl ze je haar ook nog eens knipt! Geweldig, de eerste kapster die echt begrijpt dat puntjes knippen niet gelijk 10cm uit je haar knippen is! Heel tevreden ik kom zeker terug!
Ida is al bijna 20 jaar mijn kapper. Niemand anders komt eraan. Naast goed knippen is ze een tovernares in kleuren, echt heel mooi en natuurlijk!
Erg tevreden!
Ida “knipt” mij al jaren uitstekend (nooit met de tondeuse!!!).........en naar volle tevredenheid😃
Toon meer reviews...

Over

Beautylinks by Ida
Koninginneweg 199 -2
1075CR Amsterdam

Woon je in de buurt van het leuke Oud-Zuid in Amsterdam en ben je nodig toe aan een nieuwe coupe? Boek dan een afspraak bij Beautylinks by Ida op de Koninginneweg. Ida is topstylist en werkt met speciale kniptechnieken. Zij is opgeleid door de beroemde sterrenkapper Christiaan in New York. Ida luistert naar wat jij wilt en samen kijken jullie wat je haar 'kan'. Denk hierbij aan de inplant, de valling en de vorm van je gezicht. Zo krijg je een kapsel dat bij je past, wat nauwelijks onderhoud vergt en zelfs nog goed zit na een regenbui. Ida kleurt je haar met de hand waardoor ze heel precies te werk kan gaan en de kleur ook met de valling van je haar meeloopt. Let op: de prijs gaat naar lengte van het haar en niet naar het aantal gewenste verschillende kleuren.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten