Beautypraktijk Manon

4,9
88 reviews
Kerklaan 43, Zoeterwoude, 2381VC
Open Vandaag: 09:00 - 17:30

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Gezicht
Massage

Reviews

4,9
88 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ben altijd blij ben als ik weer mag en daarna weer zonder pijn aan mijn voet de deur uit loop! Manon is aardig en vakkundig.
Wij zijn meer dan tevreden over Manon, ze neemt alle tijd en geeft ook nog haar g oede mening wat er m ankeert aan onze voeten. We zijn meer dan tevreden
Tja, er valt weinig te melden over een afspraak die niet doorgaat. Nogmaals van harte beterschap en prettige feestdagen gewenst
Fijne, kundige pedicure
De gezichtsmassage was echt heel byzonder, ik ging met een heel erg ontspannen naar huis. Ze heeft echt magische handen. Fantastisch gewoon.
Toon meer reviews...

Over

Beautypraktijk Manon
Kerklaan 43
2381VC Zoeterwoude

In Zoeterwoude vind je schoonheidssalon Relax & Beauty by Manon. In deze thuissalon kun je terecht voor massages, gezichtsbehandelingen, wimper- en wenkbrauwbehandelingen, wimperextensions en gellak.

Eigenaresse Manon streeft naar perfectie en flexibiliteit. Ze luistert goed naar je persoonlijke wensen. Op deze manier krijg je de behandeling die bij jou past. Waar je ook voor komt: je zal de salon tevreden en met een glimlach weer verlaten.

Goed om te weten: je kunt alleen contant betalen in de salon. Je kunt gratis voor de deur parkeren. Dit is een thuissalon.

MaMaandag
09:0017:30
DiDinsdag
09:0017:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt