BeautySahar

Steenstraat 103, Arnhem
3,1
5 reviews
Steenstraat 103, Arnhem

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

3,1
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik had een pedicure en een manicure. Mijn handen begonnen te bloeden, mijn nagels werden niet gevijld, de gellak werd lelijk geplaatst en het duurde erg lang. Aan het einde zei ze ook dat het 15 euro duurder was dan op de website van Treatwell. Na een klacht via de mail kreeg ik geen reactie. Nog nooit heb ik zo'n slechte behandeling gehad! Ik krijg de lak er niet zomaar af en heb last van de wondjes.
Ik was er voor het eerst. Voor avond make-up het resultaat was echt heel mooi, veel goede reacties op gehad. Ik kom zeker weer bij je terug!
Aardige eigenaresse, top dat je er zondag op korte termijn terecht kan, ze kwam wel een beetje onervaren over omdat ze er echt lang over gedaan heeft maar uiteindelijk goede behandeling gehad
Gastvrij, waar voor je geld
Ik vind n i et dat alles nasr wens was. 😪😪😪 ben niet echt tevreden. Wenkbrouwen epileren in 2 minuten. En niet zoals beschrijven was op internet. Beetje sloordig werven van wimpers en wenkbrouwen. Ga niet 2 keer daar.

Ontmoet het team

Sahar
3.8
5 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Over

BeautySahar
Steenstraat 103
Arnhem

Bij schoonheidssalon BeautySahar gelegen aan de Steenstraat in Arnhem ben je op de goede plek voor onder andere knip- en kleurbehandelingen, massages, wimper- en wenkbrauwbehandelingen, permanente make-up, manicures en pedicures.

Eigenaresse Sahar heeft meer dan 19 jaar ervaring. Ze bezit dan ook over de nodige expertise om jou de beste ervaring te bieden. In de salon staan gezelligheid en creativiteit centraal. Sahar neemt de tijd voor je zodat jij je op je gemak voelt en de salon ontspannen verlaat.

Goed om te weten: de dichtstbijzijnde gratis parkeergelegenheid vind je achter station Arnhem Centraal.

MaMaandag
10:0019:00
DiDinsdag
09:0020:00
WoWoensdag
09:0020:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0020:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
13:0018:00

Schoonheidssalons in de buurt