Reviews

3,7
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Joyce
10 dagen geleden
beetje jammer dat Treatwell de afspraak niet goed door heeft gegeven. Ben een uur later terug gegaan.. en wat was ik daar blij om. Ik kom uit Leeuwarden, maar ga zeker excusses bedenken om in AMS mijn nagels te laten doen. Zij was heel precies en netjes. Zeker een aanrader.
Petra
één maand geleden
Heel erg net geknipt. Had een afspraak om 11:00, kwam om 2 voor 11 binnen en kon gelijk gaan zitten. Kreeg netjes wat drinken aangeboden en werd goed en redelijk snel geknipt. Prijs-kwaliteitsverhouding is zeer hoog hier: 13,50 voor een goede herenknipbeurt. Voor herhaling vatbaar!
Joost
3 maanden geleden
In 1 woord SLECHT, geen idee waarom deze salon op Treatwell staat. Ik had een afspraak en op dat moment was ze nog bezig met iemand anders. Geen probleem, maar ik heb een halfuur zitten wachten, uiteindelijk weggegaan omdat het nog een kwartier zou duren. Daarnaast vind ik de persoon die op dat moment in de salon was absoluut niet professioneel, een van haar vriendinnen kwam naar binnen en zat achterin de salon te huilen. Doe dat maar in je vrije tijd, NIET wanneer je aan het werk bent. De vriendin zat daarnaast haar hele levensverhaal huilend te vertellen, nogmaals doe dat lekker thuis en niet in de zaak. Ik raad deze kapper ten strengste af!
Anoniem
6 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Ik werd snel geholpen. Er werd met veel zorg met mijn haar omgegaan en ik ben zeer tevreden vertrokken
Anouk
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautysalon Baez
Bijlmerdreef 601
Amsterdam

Van steil haar tot afro, iedereen is welkom bij Beautysalon Baez! Aan de Bijlmerdreef in Amsterdam kun je naast een groot aantal haarbehandelingen ook terecht voor beauty- of harsbehandelingen of het laten doen van je nagels. Zo ben je in één keer helemaal als nieuw. Eigenaresse Janeirys vindt het bovendien erg belangrijk om zich op de persoonlijke wensen van haar klanten te focussen en geeft iedereen daarom zo veel mogelijk aandacht.

Let op: in de salon kan alleen contant worden betaald.

Maandag
13:0017:15
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:3019:30
Zaterdag
12:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt