Beautysalon Dana

Utrechtseweg 6, Amersfoort
4,5
90 reviews
Utrechtseweg 6, Amersfoort

Reviews

4,5
90 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik ben hier vorig jaar voor het eerst geweest voor een pedicure toen ik net verhuisd was naar Amersfoort en was erg tevreden met het resultaat. Hoefde dus niet lang na te denken waar ik heen zou gaan voor m’n jaarlijkse pedicure. En voor zo’n fijne prijs en behandeling zou ik eigenlijk vaker moeten gaan!
Hoi Sun Snoek
één maand geleden
Een heerlijke anti-age behandeling. Ook keuze uit een bindweefsel massage of een microdermabrasie. Ook wenkbrauwen verven en epileren was bij de behandeling inbegrepen.
Anja
3 maanden geleden
Joke
6 maanden geleden
A
6 maanden geleden
Heb in het verleden meerdere biopeelings gehad bij verschillende salons. Maar de afgelopen keer bij Dana was het beste tot nu toe! De behandeling werd intensief aangepakt waardoor mijn huid er binnen een dag al veel beter uit zag. Kan niet wachten op het uiteindelijke resultaat. Kom hier zeker terug voor mijn volgende peeling!
Anoniem
8 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautysalon Dana
Utrechtseweg 6
Amersfoort

Deze beautysalon is gespecialiseerd in het verbeteren, verzorgen en verjongen van je huid. Verder lopen ze voorop in productkennis en behandeltechnieken. Het team staat voor gastvrijheid en service. Ze zijn van mening dat je schoonheid van binnenuit komt omdat de huid de spiegel van de inwendige mens is. Dit is ook de reden dat er uitsluitend gewerkt wordt met natuurlijke producten. De keuze van de producten wordt geheel op je huidtype en conditie van je huid afgestemd.

Maandag
09:0022:30
Dinsdag
09:0022:30
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0013:30
Zaterdag
09:0014:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt