Reviews

4,5
68 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Altijd persoonlijk advies, ze denkt met je mee zonder opdringerig te zijn. Ook als je alleen voor een simpele behandeling komt neemt ze uitgebreid de tijd voor je.
Anoniem
8 dagen geleden
Prettig en persoonlijk geholpen waarbij er veel tijd voor mij genomen werd. Daarnaast heb ik veel geleerd over mijn huid, lichaam en de natuurlijke producten die gebruikt werden.
Merel den Boogert
één maand geleden
De schoonheidspecialiste van Beuatysalon F is zeer zorgvuldig, bekwaam en vriendelijk. Ik ga altijd met een beter gevoel de deur uit dan ik kwam, en niet alleen over mijn uiterlijk.
Anoniem
3 maanden geleden
Het was weer heerlijk! Voel mij helemaal fris & ontspannen. Bedankt voor de opmaaktips, ga ik zeker in de praktijk brengen! Graag tot de volgende keer!
Heleen Bijker
4 maanden geleden
Altijd plek, alles heel schoon en erg vriendelijk.
Anja Mennenga
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautysalon F
Kochstraat 1 -1
9728KA Groningen

Aangezien elke huid zijn eigen behoeftes heeft stemmen ze bij beautysalon F de behandeling helemaal op jouw huid af. Je krijgt altijd de volledige aandacht in deze professionele salon en ze luisteren goed naar je wensen en verwachtingen. Het team werkt met producten van Dr. Hauschka. Deze zijn 100% natuurlijk en het schijnt dat als je eenmaal een behandeling met deze producten hebt gehad je niet anders meer wilt. Ze gaan er bij Dr. Hauschka van uit dat de huid eigen krachten bezit om zichzelf te verzorgen en te herstellen en dat de cosmetica deze krachten moet ondersteunen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten