Reviews

4,6
81 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een super lieve vrouw met passie voor haar werk, geeft tips en tools voor elke huidtype. Mooie ruimte waar je je helemaal op je gemak voelt en ook nog heerlijk relaxed gevoel met een egaler en schoner gezicht thuis komt. Aanrader!
anita
6 dagen geleden
Fadila is vriendelijk, professioneel, werkt netjes en neemt zeer de tijd. Ze evalueert altijd het resultaat en wil altijd weten wat er nog beter kan.
Sanne
één maand geleden
Ik werd heel vriendelijk ontvangen met een kopje thee , omdat zij nog met een klant bezig was. De behandeling zelf legde ze alles goed en duidelijk uit en dat vond ik prettig.
Anoniem
één maand geleden
Mooi resultaat en vriendelijk personeel, fijn product
M.
één maand geleden
Ontzettend leuk en ben erg blij met het resultaat!
Anoniem
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautysalon F
Kochstraat 1 -1
9728KA Groningen

Aangezien elke huid zijn eigen behoeftes heeft stemmen ze bij beautysalon F de behandeling helemaal op jouw huid af. Je krijgt altijd de volledige aandacht in deze professionele salon voor vrouwen en ze luisteren goed naar je wensen en verwachtingen. Het team werkt met producten van Dr. Hauschka. Deze zijn 100% natuurlijk en het schijnt dat als je eenmaal een behandeling met deze producten hebt gehad je niet anders meer wilt. Ze gaan er bij Dr. Hauschka van uit dat de huid eigen krachten bezit om zichzelf te verzorgen en te herstellen en dat de cosmetica deze krachten moet ondersteunen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten