Reviews

4,5
75 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Fadila is een ontzettend vriendelijke en kundige vrouw. Ze onthoudt je wensen en voert de behandeling altijd keurig uit. Ik ga de volgende keer zeker weer naar haar toe.
Ellen
één maand geleden
Goede behandeling
Felien
één maand geleden
Super ontspannende night time behandeling. Enorme opkikker.
M.
één maand geleden
Hele fijne behandeling. Ze neemt de tijd voor je en het resultaat is perfect. Nabehandeling doet ze ook automatisch! Kom graag weer terug.
Rinke
één maand geleden
Fadila maakt mijn wenkbrauwen altijd weer netjes. Zij doet dat zeer zorgvuldig en geconcentreerd. Na het epileren zorgt ze dat de huid zich snel weer herstelt.
M.
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautysalon F
Kochstraat 1 -1
9728KA Groningen

Aangezien elke huid zijn eigen behoeftes heeft stemmen ze bij beautysalon F de behandeling helemaal op jouw huid af. Je krijgt altijd de volledige aandacht in deze professionele salon en ze luisteren goed naar je wensen en verwachtingen. Het team werkt met producten van Dr. Hauschka. Deze zijn 100% natuurlijk en het schijnt dat als je eenmaal een behandeling met deze producten hebt gehad je niet anders meer wilt. Ze gaan er bij Dr. Hauschka van uit dat de huid eigen krachten bezit om zichzelf te verzorgen en te herstellen en dat de cosmetica deze krachten moet ondersteunen.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten