Beautysalon 'Moment van Rust'

Zevenwoudenlaan 87
4,9
44 reviews
Zevenwoudenlaan 87

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,9
44 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heerlijke behandeling!!
Suzanne
5 uur geleden
Vriendelijk ontvangen , fijne behandeling .Voelde me echt relaxed ,echt een aanrader. Heb alweer een nieuwe afspraak gemaakt .
Liliane
6 uur geleden
Snel vriendelijk doeltreffend
Marije
24 dagen geleden
Toon reactie salon...
Na drukke weken kon ik enige tijd terug even heerlijk tot mijzelf komen tijdens een uitgebreide gezichtsbehandeling. "Verstand op nul en genieten", zo kan ik de behandeling het beste omschrijven. Ook over de vitamine C behandeling (en de ampul die ik mee naar huis kreeg voor herhaling) ben ik erg tevreden. De roodheid was zichtbaar minder evenals de (helaas aanwezige) lijntjes bij mijn ogen. De info van Stefanie over de behandeling was precies goed en het is altijd leuk om iemand met passie over haar vak te horen praten. Dat het epileren van de wenkbrauwen geheel pijnloos was, is een echte plus. De gezichtsmassage was hemels en precies goed. Absoluut voor herhaling vatbaar. Ik ga met veel plezier altijd naar Stefanie toe.
Chris
7 maanden geleden
Ik voel me altijd erg op mijn gemak bij Stefanie. Ze gaat vakkundig te werk en geeft deskundig advies. Ik voel me na afloop lekker in de watten gelegd.
Wendy
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautysalon 'Moment van Rust'
Zevenwoudenlaan 87

Bij Beautysalon ‘Moment van Rust’ aan de Orlandostraat in Den Haag kun je terecht voor huidverbeterende en ontspannende gezichtsbehandelingen of voor een manicure of pedicure. Bij deze salon staat de verbetering van je huid en persoonlijke aandacht centraal, ongeacht welk huidtype je hebt. Daarnaast is een bezoek aan Beautysalon ‘Moment van Rust’ pure ontspanning. Eigenaresse Stefanie werkt met producten die helemaal afgestemd kunnen worden op jouw huidtype.

Maandag
19:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0019:30
Zaterdag
10:0014:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt