Beautysalon Mooy

5,0
100 reviews
Rosendaalsestraat 123, Arnhem, 6824CC
Vandaag open: 09:00 - 19:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
100 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Daphne is zeer goed in haar vak! Ik kijk uit naar mijn maandelijkse nageluurtje, altijd blij met het resultaat. Uur gaat trouwens snel voorbij hier, het is ook nog is gezellig.
Daphne is super goed in haar vak. Mijn nagels zien er altijd weer prachtig uit door haar! Krijg ook veel complimenten van anderen over mijn nagels. Top!!!!
Daphne is erg gastvrij. Als je iets met de nagels hebt gedaan wat niet goed is legt ze dit zeer deskundig uit. Verder geeft zij goed advies bij de kleur van de lak en de handen. Echt een salon waar ik graag kom en welke echt aan anderen kan worden geadviseerd. Een en al compliment voor Daphne!
Daphne is een leuke, gezellige en vriendelijke vrouw en weet wat ze doet. Denkt graag met je mee. Nagels zien er top verzorgt uit. Kwaliteit is goed, zeer deskundig
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Daphne
5.0
69 reviews

Behandelingen

Nagels

Over

Beautysalon Mooy
Rosendaalsestraat 123
6824CC Arnhem

Heb je van jezelf geen mooie nagels? Daphne van Beautysalon Mooy weet daar wel raad mee, want je kunt hier namelijk terecht voor acrylnagels en gel polish. De acrylnagels zijn zuurstofdoorlatend en met acryl kunnen er dunne, maar stevige nagels worden gemaakt. Daphne heeft in haar arsenaal van nagelproducten veel opvallende én minder opvallende kleuren tot haar beschikking en er zijn tevens mogelijkheden om je nagels op te leuken met nail art, gellak of glitters. 99 problems, but your nails ain't one! Wanneer je met de auto komt, parkeer je gratis voor de deur.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
09:0019:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0012:00
ZoZondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt