Beautysalon Sensaderm

Wielemakersslop 8-10, 2271CZ Voorburg
4,9
19 reviews
Wielemakersslop 8-10, 2271CZ Voorburg

Reviews

4,9
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Mijn nagels zien er prachtig verzorgd uit na de vakkundige manicure met gellak behandeling van Nathalie. Ze heeft een mooie, prettige en hygiënische salon. Ook fijn dat ik een afspraak kon maken via haar website.
Sylvia
10 uur geleden
Goede service, producten en Nathalie legt alle producten die ze gebruikt goed uit en ook de massage die ze doet is heerlijk.
Nancy
5 dagen geleden
Hele aardige schoonheidsspecialiste! Lastig te vinden omdat je via de bierwinkel naar de 2de verdieping moet. Het was er wel erg warm. Normaal is dat lekker maar nu ging ik alleen voor benen harsen en had dus mijn bovenkleding nog aan....
Anoniem
7 dagen geleden
Conny
7 dagen geleden
Nathalie hield goed rekening met mijn zwangerschap (oa geen masker met vitamine A en extra tijd ingecalculeerd voor toiletbezoek). De behandelingen waren prettig. Ik vond het in het geheel heel goed en professioneel.
Anna
19 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautysalon Sensaderm
Wielemakersslop 8-10
2271CZ Voorburg

Sensaderm is een beautysalon met een ruim aanbod aan schoonheidsbehandelingen. Je kunt hier terecht voor een goede gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling, manicure en pedicure. Ook is eigenaresse Nathalie gespecialiseerd in visagie en kan ze jouw wimpers omtoveren tot prachtige eyecatchers. De behandelingen worden volledig afgestemd op jouw wensen en behoeftes, zodat er een optimaal resultaat wordt behaald waarmee jij tevreden de salon zult verlaten.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0016:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt