Beautysalon Skinfood

Vestastraat 33, 3089RL Rotterdam
4,9
11 reviews
Vestastraat 33, 3089RL Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage

Reviews

4,9
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De Hotstone massage was een heerlijk ontspannen massage. Je mag uit drie verschillende geuren olie kiezen aan het begin van de behandeling. Op deze manier is de behandeling helemaal afgestemd op jou (die dag) en kan je er extra van genieten. Petra is een fijne rustige vrouw die de massage afstemt op jouw behoeften. Als je ergens last van hebt, of iets wat harder of zachter wil, kan je dit aangeven en er wordt gelijk wat mee gedaan. Een fijne massage en zeker een herhaling waard!
Vera Bolleboom
7 maanden geleden
Vera
7 maanden geleden
De gezichtsbehandeling was heerlijk, ik ben nog bijna in slaap gevallen maar ik heb een heerlijke behandeling gehad. De producten ruiken allemaal erg lekker. Ik zou hier zeker nog eens naar toe gaan.
Irene
9 maanden geleden
Het was een heel leuk moeder cadeau dat ik gekregen had en de massage was echt heerlijk. Ik ben iemand die mij vrij moeilijk kan ontspannen maar was zelf even in slaap gevallen. Petra is een hele goede en wil haar nogmaals bedanken het was heel speciaal.
Jolanda
9 maanden geleden
Heerlijke gecombineerde gezichtsbehandeling/ontspanningsmassage gehad bij Petra. Petra is gemakkelijk in de omgang, maar je hebt ook niet het gevoel dat je constant hoeft te kwebbelen. De gezichtsbehandeling was lekker uitgebreid inclusief massage en bij de lichaamsmassage ben ik meerdere malen bijna in slaap gevallen. De behandelkamer is lekker licht en ruim opgezet en een hele fijn plek om behandeld te worden. 2 uur lang onder handen genomen worden voor minder dan 100 euro is helemaal niet duur.
Carien
10 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Beautysalon Skinfood
Vestastraat 33
3089RL Rotterdam

Bij Beautysalon Skinfood in Rotterdam kom je heerlijk tot rust op het gebied van beauty en wellness. Hier kun je kiezen uit verschillende behandelingen met als unieke treatment de mama-behandeling. Tijdens de treatments wordt er gebruikgemaakt van de productlijn van Weleda en natuurlijke Lakshmi voor een optimaal resultaat. Eigenaresse Petra maakt gebruik van de kennis van Ayurveda en aromatherapie om zowel lichamelijke en geestelijke balans te creëren, op deze manier ervaar je innerlijke welzijn en uiterlijke schoonheid.

Let op: in de salon worden alleen vrouwen behandeld en er kan niet worden gepind.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt