Beleza by Dayse

Vrijenburglaan 19, 2994CD Barendrecht
4,8
63 reviews
Vrijenburglaan 19, 2994CD Barendrecht

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
63 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Dayse is een sprankelende persoonlijkheid die zelfs van harsen en scrubben een feestje maakt. Ik ben zo blij met het resultaat dat ik volgende week terug kom voor een gezichtsbehandeling.
Caroline
17 dagen geleden
Toon reactie salon...
Dayse werkt met heel veel aandacht en plezier. Ik vond mijn wenkbrauwen iets te donker, maar dat kwam ook omdat ik het voor het eerst deed en zelf eigenlijk geen idee hoe het uit zou vallen.
Anoniem
één maand geleden
Toon reactie salon...
Oke
Anoniem
één maand geleden
Mijn eerste bezoek deze week was zeker niet mijn laatste! Dayse is een sprankelende persoonlijkheid die er voor zorgt dat je je direct op je gemak voelt. Mijn benen zijn gladder dan ooit, ik ga zeker terug!!
Constance Worms
2 maanden geleden
Toon reactie salon...
ik kwam vandaag voor het eerst bij deze salon. ik voelde me gelijk op mijn gemak en erg welkom. Dayse heeft mij goed en nauwkeurig geholpen en nam echt de tijd voor mij. Dit is de eerste keer dat ik echt tevreden en met een lach op mijn gezicht een salon ben uitgelopen. Hartstikke bedankt voor de gastvrijheid en de behandeling. ik raad iedereen deze salon aan!
Carola
3 maanden geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Beleza by Dayse
Vrijenburglaan 19
2994CD Barendrecht

Wil jij een jeugdige en stralende huid? Bij Belaza by Dayse ben je hiervoor aan het juiste adres. Hier werken ze graag samen met jou aan een op maat gemaakte aanpak om je weer lekker in je vel te laten voelen. Ze maken hierbij gebruik van de modernste apparatuur en vooraanstaande producten van het dermo-cosmetica instituut Simone Mahler. In deze producten zitten actieve ingrediënten geselecteerd op hun bewezen werkzaamheid en optimale concentraties. Dayse is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft jarenlange ervaring met het behandelen van de probleemhuid.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:3014:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Schoonheidssalons in de buurt