Bella Bellezza

Westduinweg 125, 2583EE Den Haag
4,7
464 reviews
Westduinweg 125, 2583EE Den Haag
Daluren- en last-minutekortingen

Reviews

4,7
464 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
As usual great service and super friendly staff!
Elzbieta
2 dagen geleden
Emilienne is heel profesioneel. Legt goed uit wat ze doet en gaat secuur te werk. Ook na de behandeling verteld ze wat eventueel mijn reactie van mijn huid zou kunnen zijn en geeft ze advies over de nazorg hiervan. Ik ben heel tevreden en mijn volgende afspraak staat weer gepland.
jeanine
3 dagen geleden
Top salon! 6 maanden geleden ben ik hier gestart met IPL behandelingen. Zeer tevreden met het resultaat! Mooie en schone salon, personeel ontzettend vriendelijk en professioneel. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Voor mijn eerste behandeling eerst een intake gehad waar alles goed werd uitgelegd zodat ik precies wist wat ik wel en niet kon verwachten. Na één behandeling had ik al erg veel resultaat! Na al 4 behandelingen was zo'n 70% van mijn behandelde gebied haarloos (en dat terwijl ik pas halverwege mijn behandelingen ben). Beter resultaat had ik me niet kunnen voorstellen. Elke behandeling vriendelijk ontvangen. Ik blijf zeker terugkomen!
Solange
4 dagen geleden
Bij Bella Bellezza voel je je op je gemak. Voorafgaand aan de behandeling wordt alles keurig uitgelegd zodat je precies weet wat je te wachten staat. Mocht je dan toch nog vragen hebben dan worden deze op kundige wijze beantwoord. Daarnaast staat hygiëne bij deze salon hoog in het vaandel. Kortom een kwalitatieve en fijne salon waar ik inmiddels vaste klant ben geworden.
Jacqueline
4 dagen geleden
Ik ga echt naar deze salon voor de rust en ontspanning naast de fijne gezichtsbehandeling . Er wordt echt tijd voor je gemaakt en naar je geluisterd . Gewoon voor iedereen aan te raden om even te ontsnappen aan de drukte van alledag
Miranda
4 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Bella Bellezza
Westduinweg 125
2583EE Den Haag

Bella Bellezza, instituut voor huidverzorging, is gevestigd aan de Westduinweg. De gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de producten van Dermalogica, Neoderma, en Valmont. De medewerkers van Bella Bellezza zijn gediplomeerd, ANBOS-gespecialiseerd en geregistreerd laser- en IPL-therapeute. Meest uitgevoerde overige behandelingen zijn microdermabrasie/hydrodermabrasie, waxen, massages en wimperextensions. Het is vrij parkeren voor de deur en ze hanteren ruime openingstijden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
09:0016:30
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt