Belleza de Mujer

Julianaweg 21, 3603AP Maarssen
4,7
59 reviews
Julianaweg 21, 3603AP Maarssen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
59 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik vond het heerlijk!! Echt een aanrader
Anoniem
3 maanden geleden
Prettig persoon, fijne omgeving en prima behandeling. Marisol neemt de tijd, en geeft ook goede informatie over wat je zelf kunt doen om de acne zelf thuis ook aan te pakken. Erg tevreden.
Anoniem
4 maanden geleden
Fijne behandeling gehad. Voetjes weer heerlijk zacht en mooi in de lak. Voetmassage had misschien iets langer gekund, maar verder was het zeer goef
Sanne
5 maanden geleden
Nette, zorgvuldige& fijne behandeling
Anoniem
6 maanden geleden
Heel relaxte behandeling! Super om uit alle drukte van gezin/werk even te ontsnappen. Onder een nagellak zou ik een basislak een volgende keer op prijs stellen om verkleuring v. nagels te voorkomen en om goed uit te laten harden dit aan het begin vd behandeling adviseren. Het gladmaken (polijsten) v. teennagels zou een pré zijn bij een voetbehandeling. Handmassage en paraffinepakking (was te warm die dag) niet gehad, wel nagellak. Verder een heel fijn contact, een goede behandeling en prettige ruimte.
Anoniem
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Belleza de Mujer
Julianaweg 21
3603AP Maarssen

Aan de Vecht en in Maarssen-Dorp is Belleza de Mujer gelegen. Deze salon onderscheidt basis-, peeling- en overige behandelingen van elkaar. Zo richt de schoonheidsspecialiste zich op onder andere de reiniging, versteviging en verstrakking, kalmering èn herstel van de huid, maar kun je natuurlijk ook gewoon terecht voor epileren en harsen. Kortom, een fijne salon die jouw uitstraling op het oog heeft en jouw huid in topconditie wil brengen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0014:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt