Bellissima Estetica

4,7
107 reviews
Stavenissestraat 157, Rotterdam, 3086RA
Open Morgen: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,7
107 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zoals altijd weer een heerlijk fris gezicht na het 'threaden'. Michelle is professioneel, efficient en een fijne, schone salon. PERFECT
Michelle is aardig en deskundig. Voelde me relaxed
Eerste keer bij Michelle en zeker voor herhaling vatbaar , fijne behandeling en ze kijkt ook echt naar wat je huid nodig heeft. Ook de producten waren fijn.
Was top!
Een hele fijne gezichtsbehandeling gehad. Mijn huid is weer heel zacht en heeft een echte bust gehad. Michelle is rustig, gastvrij, hygiënisch en heel deskundig. Dit alles in een heel ontspannen sfeer waarin jij jezelf kunt zijn. Ik zal zeker vaker bij Michelle een bezoek brengen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

M
Michelle
4.8
55 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Voorzieningen

Algemeen
Alleen volwassenen

Over

Bellissima Estetica
Stavenissestraat 157
3086RA Rotterdam

Ben je op zoek naar een salon waar ze alles bieden op het gebied van huidverbetering en ontspanning in een frisse rustgevende salon? Op de Stavenissestraat staan de gediplomeerde medewerksters van Bellissima Estetica van maandag tot en met zaterdag van negen tot negen voor je klaar. Zij willen dat jij je leven leidt zoals jij dat wilt en zorgen ervoor dat je huid niets tekort komt, ongeacht de levensstijl die je er op nahoudt. Hygiëne staat hier hoog in het vaandel en alle behandelingen worden door middel van de modernste technologie en met de nieuwste apparaten uitgevoerd. Let op! In de salon kan niet gepind worden.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
12:0018:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Bellissima Estetica

Bellissima Estetica is geopend van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 18:00 en zaterdag van 12:00 tot 18:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Bellissima Estetica zijn: Gezicht threaden, Wenkbrauwen - threaden en Facials / Gezichtsbehandelingen
De populairste behandeling, Gezicht threaden, heeft een gemiddelde prijs van € 15,62.
Bij Bellissima Estetica kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt