Gelderswoudeweg 5A, 2735 PB Gelderswoude
Thuissalon
Vandaag open: 20:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

5,0
7 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne professionele behandelingen. De klachten verminderen enorm en daar ben ik ontzettend blij mee!
Effect wordt merkbaar en dat is erg fijn daarnaast kan ik al mijn vragen kwijt die mij weer verder helpen.
Sandra is een getalenteerde en kalme therapeut, die kundig de behandeling uitvoert. Ze geeft uitleg over wat mijn lichaam nodig heeft, hoe ze dat voor elkaar gaat krijgen en wat ik er zelf aan kan doen. Soms pijnlijk, maar altijd effectief. Ook de visie van Sandra van de Chinees geneeswijze in relatie tot bv ADHD bij kinderen vind ik erg interessant en ik ben zeer benieuwd wat zij in de toekomst te bieden heeft op dit vlak
Hier kijken ze niet alleen naar je klacht maar ook naar de onderliggende oorzaken en zeker naar de balans tussen je lichaam, geest en voeding. Dat is zo belangrijk! De ontvangst is altijd prettig, de behandelkamer schoon en fris met mooie kleuren, en Sandra is vriendelijk en professioneel en deelt graag haar kennis. Ruimte voor ontdekken, leren, voelen en verandering ten goede. Ik voel me altijd top na een behandeling😊 Het is zeker de moeite waard!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sandra
Tuina therapeut

Over

BenQi is een praktijk in de Traditional Chinese Medicine (TCM). In de behandelingen wordt, afhankelijk van het type klacht, gebruik gemaakt van massagetechnieken, waardoor qi- en bloedstagnaties opgelost worden en een vrije doorstroming ontstaat. BenQi is ontstaan vanuit de gedachte dat het veelal niet nodig is dat mensen rond blijven lopen met klachten. Klachten die we inmiddels zo gewoon zijn gaan vinden dat we ze niet meer opmerken of waarvan gezegd wordt dat we er maar mee moeten leren leven. De Chinese geneeskunde heeft een ingewikkeld diagnostisch systeem, maar met een goede diagnose heeft de TCM zich al duizenden jaren bewezen. Sandra heeft, onder begeleiding van docenten, al vele diagnoses op cliënten mogen doen tijdens haar opleiding Tuina therapie (Academie BoYi). Met deze kennis en ervaring heeft ze goede resultaten mogen bereiken bij haar cliënten.

Behandelingen

Massage
Lichaam

Voorzieningen

Locatie
Gratis parkeermogelijkeid

Over

BenQi Therapie
Gelderswoudeweg 5A
2735 PB Gelderswoude

Ben je op zoek naar een heerlijke massage? Dan ben je bij massagesalon BenQi Therapie in Gelderswoude aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor onder andere een traditionele Chinese ontspanningsmassage. Eigenaresse Sandra richt zich op een combinatie van ontspanning en genezing en zorgt ervoor dat alle behandelingen worden gepersonaliseerd.

Alle behandelingen hebben één ding gemeen: onverdeelde aandacht voor jezelf.

Leuk om te weten: Sandra biedt ook massages voor kinderen aan.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
14:0019:00
DoDonderdag
20:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt